Detta ar en STOR dag !!

Allmänt

168397-2517
Sa dar ja – nu har vi JIG pa plats igen sa nu kan han fota oss varje dag 🙂 Det innebar att jag slipper stracka ut min hogerarm sa langt jag kan varje gang jag ska fota mig och Johanna 😉 Jag har pa mig en klanning /kjole som jag shoppade pa Kata Noi beach haromdagen och Johanna har pa sig klanning fran PO.P. och sin solhatt som vi kopt har nere. Min nya bh skymtar foresten till, den fick jag av JIG igar, kommer fran "Victoria Secret".

Phuket kl. 13.10, fredag.

Idag ar det en STOR dag i resortens (http://www.scandinavianlaguna.com) historia!! Vi har namligen ANTLIGEN!!! fatt SVENSK TV!!! Sa idag ar min LYCKA total for detta betyder att jag kan se mitt favvo program, Melodifestivalen, imorgon!!!! 🙂 🙂 🙂   Tjohooooo!!!

Och inte nog med det – det ar ju dessutom FREDAG! What a lovely day!! 🙂

Jag och Johanna ligger efter schemat nu da vi har fatt hem JIG sa vi kom precis till internetcafet och Johanna somnade i taxin pa vagen hit. Hon sover ju egentligen alltid runt kl. 11… Men vi har atit mysig frukost pa balkongen alla 3 ocksa har jag tvattat alla de FINA klader Johanna fick igar (visar dem i eget inlagg).

Solen skiner – som alltid – fran en vackert bla himmel och det ar precis lika varmt som det alltid ar sa detta ar med andra ord annu en fantastisk dag har i paradiset! 🙂

Har kommer dagens:

"Vi mar bra av att vara generosa. Ova dig pa att vara generos idag."
/Ur "En harlig bok".

Att vara generos behover ju inte bara handla om pengar, det kan lika val handla om att man ar generos pa karlek, omtanksamhet och gladje. Ett tips ar tex att lamna en redan last tidning /magasin till en granne helt spontant i hennes /hans brevlada! Tank sa glad han/hon skulle bli och sa generos han/hon skulle tycka att du ar! 🙂

Carpe diem! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Detta ar en STOR dag !!”

 1. Jessica says:

  Hej Anna-Stina!
  Kul för dig OCH Johanna att ha JIG/pappa hemma:)
  Njut nu av ledigheten ihop!

  Kram

 2. AnnaStina says:

  Jessica-
  Tack snalla du 🙂 Ja, nu ska vi njuta dagarna och varandra har nere. Onskar dig en underbar dag! Kram 🙂

 3. Maria says:

  Då finns det mycket fantastiskt med den här fredagen förstår jag 🙂 Nästan att man får säga ett litet grattis, för melodifestivalen är ju ett måste så här års!

 4. AnnaStina says:

  Maria-
  Ja, denna fredag ar unik! 🙂 Jag har super myst och tittat pa reprisen av Melodifestivalen fran forra fredagen. LYCKA!! Och imorgon ar det val dags igen! Ønskar dig en harlig helg! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *