Detta är för er singelgirls ;-)


Namn: Emil. Ålder: 31 år. Bor : Malmö.  Status: singel.

Underbara Britt som också har en lägenhet här på resorten är en äkta glädjespridare som jag & Johanna alltid blir glada av att träffa och häromdagen satt vi och myste med henne och hennes son Emil som är här på besök nere i restaurangen och det är här ni singelgirls kommer in i bilden…

Emil är nämligen singel och hur trevlig som helst så – om du är intresserad av att komma i kontakt med honom så mejlar du bara mig på gizmolinas@hotmail.com så skickar jag mejlen vidare till honom (märk mejlet "Emil").  Oh yes, jag får för första gången i mitt liv testa hur det är att vara "pimp"  😉  Fast ni kan så klart skriva till honom på Facebook också, sök efter Emil Jonson .

Vi har föresten varit nere och ätit god middag här på resorten i kväll men jag kan fortfarande inte lasta ner bilder från kameran. Det står "communication error" varje gång jag försöker så – ni får se pics imorgon .

Kategori: Allmänt | 29 Comments

29 responses to “Detta är för er singelgirls ;-)”

 1. Stockholmskan says:

  Vilken snygging! Hälsa honom så mycket 😉

 2. Millie says:

  Kan du inte skriva ner lite Phukettips du har? Brukar ni vara runt på olika ställen, öar? Tips på billig shopping? kan du inte skriva ett inlägg om lite sånt? =) Förövrigt är din blogg kanoners!

 3. hannah says:

  hej!!

  ha en bra dag idag, och glöm inte att du ska lyckas i allt du företar dig!

  MVH HANNAH

 4. Anna says:

  Jag såg en jättesnygg skinnjacka som jag tror du skulle passa i, Reply

 • Josie says:

  Vilken goding. Hade jag inte varit lyckligt gift så…. =)

 • Caroline says:

  Tyckte väl jag kände igen britt,har haft henne i hjärt och lung rädding på min skola i svedala.

  Kändes konstigt att se henne här i din blogg. haha .

  Men nu minns jag att hon sa att hon hade en lägenhet i Thai.

 • Tina H says:

  Ni verkar ha det SÅ härligt! Värme och semester skulle sitta så fint för mig nu.

  Vore jag singel så vore han ju en stor kandidat 🙂 Det kan väl inte vara svårt för honom att få chicks! 🙂 Men jag är ju gift med min underbara man så tyvärr – han går miste om mig 😀 Ha det gott i solen

 • Carolina says:

  hot,hot,hot!

 • Anonymous says:

  Å va kul att se att ni grannar umgås.

  Hälsa Britt och Emil så mycke från oss och be Britt att hon tar med er till "den danske Bager" det kommer du inte ångra.

  Vi kan ochså intyga att Emil är supertrevlig och vältränad för den som fattar tycke.

  Kram på er,från oss i D8

  (hälsa även Roar,Anders,Helen och Marcus)

 • Anonymous says:

  Nu är det så att jag har en ny blogg.. Min andra blev hackad (ttturk.blogg.se) Så ska börja om på något nytt. Bloggen är inte fräsch än,men de kommer med tiden. Så hoppas ni kikar in då och då och lämnar några söta kommentarer. Ni får ha de så bra,puss:)

 • tiniii says:

  hehe trevligt trevligt.

  ha en bra dag!!!

 • tiniii says:

  hehe trevligt trevligt.

  ha en bra dag!!!

 • fruhelle says:

  vore man yngre och utan sin kära man, skulle man nappa på förslaget .. skönt att höra att ni har det bra.

 • Magnus says:

  Men vi killar då?

  Värme

 • pangis says:

  Tja.. om jag vore 10 år yngre och singel hade jag nappat direkt:-)

 • Freja says:

  hahaha nej va roligt! haha jag ska nog oxå lotta ut nån kompis. hum..

 • Anna Anonym says:

  http://mittlivsabina74.blogspot.com/

  Den här bloggen hittade jag och skickar länken speciellt till er som är soldyrkare..den ger lite tankar…..obs det är en blogg som berör, hon som skriver har drabbats canser……det är inte för att förstöra utan få att få lite eftertanke

  Det är därför jag skickar länken anonymt

 • alexandra says:

  Vilken snygging! Lite väl långt till malmö för mig som bor i Luleå kanske 😉

  Vilken underbar resa ni verkar ha! Jag är inte ett dugg avis haha

 • Lena A says:

  Vilken snygging! Skicka honom till Stockholm, jag e singel! 😉

  Ha det så gott där i paradiset!

  Kram kram

 • karin says:

  jag e gift,men han får säkert inga problem med att hitta någon,ha det underbart kram

 • Jonas says:

  Fan, jag har aldrig tänkt på att du kan vara värsta kopplerskan 😉 Får nog komma ner å hänga lite med dig så man kanske du kan kränga mig till någon annan singelman ,)

 • Viktoria says:

  OJ! Han såg inte helt fel ut!!

 • Jonas says:

  Fan, jag har aldrig tänkt på att du kan vara värsta kopplerskan 😉 Får nog komma ner å hänga lite med dig så man kanske du kan kränga mig till någon annan singelman ,)

 • Lisa says:

  Lite gammal för mig. 😉

 • Lotta mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Du är för rolig du!

  Även jag längtar efter alla Thai-tips du kan komma på, planerar en resa till Olivers ett-årsdag.

  Enjoy, kram.

 • haha har du blivit en dating förmedling nu ler ser så nice ut i thailand!

 • Sofie says:

  Söt kille 😉

 • Britt Sturestam says:

  Ha, ha, ha. När vi fick upp detta på skärmen fick vi oss ett gott skratt. Du är rolig Anna-Stina.

  Kanske tur att du inte skrev att mamman oxå är singel…

  Ses vid poolen. Kramisar Britt

 • Nyfiken says:

  Får man fråga vad Jonas jobbar med? 🙂

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *