Detta klipp gjorde min dag idag !

Min kära vän Josefine har nu hjälpt mig att lägga upp det fina videoklippet . Thanx darling ! 🙂

Kategori: Allmänt | 40 Comments

40 responses to “Detta klipp gjorde min dag idag !”

 1. Annica says:

  Så underbart gulligt

 2. Touse says:

  Sååå sött 🙂

 3. Josefine says:

  Det var så lite så! Det var JÄTTEFINT!!! Puss o Kram

 4. Erika says:

  Så fin den är, jättesöt. 🙂 din blogg är toppen..

 5. Linda says:

  Hej…

  Så bra att det löste sig till slut.

  Min son Mille vaknade, så jag var iväg ett tag, men givetvis så hade jag hjälpt till… det bästa med att fråga på bloggen är att det alltid finns så hjälpsamma människor därute…. även om jag inte behöver hjälp med just HTML, så har jag slängt iväg lite shoppingfrågor osv…. på direkten komemr det en massa bra svar….

  Ha en nice day! /L

 6. marina says:

  Gud vad fint! 🙂

 7. L8 says:

  Såååååå underbart BRA!!! Önskar att våra små guldklimpar får träffas snart! Njut dagen, pussiluss L

 8. Malin says:

  Åh herregud så fint!

 9. Agneta says:

  Tårarnas dag idag!

  Först en tår i ögat av ilska pga instanser i samhället som inte ser en människa utan bara styrs av "att så skall det vara, reglerna är sådana", sen kom ytterligare tårar när jag såg den fina filmen på dig och Johanna och alldeles nyss var jag inne på nyhetskanalen.se och tittade på inslaget när kungaparet, Victoria och Daniel eklaterade förlovningen och givetvis var det dags för näsduken igen.

  Ha en fortsatt trevlig dag!

  Kram

 10. Marie says:

  Vilken underbar video 🙂

 11. åh, vad fint! johanna är verkligen superdupersöt!

 12. LinnM says:

  jättefint och så otroligt gulligt gjort av dem:)

 13. Erica says:

  Jösses, jag förstår att du blir rörd! Vad fint gjort. Tänk om någon kunde jag göra ett sånt till mig! Lyllos dig =) Du som ger så mkt av dig själv har fått nåt (mer än kommentarer) tillbaka! kram

 14. Jessica says:

  Gud så fint!!! Jag gråter jag med efter att jag tittat på det!! Kram

 15. Linda says:

  åh så fint! Vad rörd jag blev nu, sitter här och snörvlar.

  Kram på er

 16. Nelly says:

  va bra att du fick hjälp. hade ju faktiskt kunnat maila eller ngt mer nogrannt kom jag på sen. ; ) kram

 17. Anna N says:

  Oj så vackert!!

 18. Sofie says:

  Så söt Johanna är! och du är jätte fin

 19. Jättefint

  Förstår att du blev glad

 20. Kari/Hestia says:

  Denne filmen var nydelig, og er det noen som fortjener den, så er det du!

  -klem-

 21. Sessan ☆ says:

  Underbart vackert ♡

  Finaste hjärtorna, som är hemma igen fniss

  Puss på er

 22. Madeleine says:

  Åh vad fint blev helt tårögd. Du e underbar, du förgyller verkligen mina dagar me. Du har en sån glädje, energi och vänlighet som jag inte sett i någon blogg tidigare. O så har du fantastikt bra smak. O din dotter e så otroligt söt, längtar så mkt tills jag har en egen liten prins eller prinsessa. Lycka till me allt till dig och supersöta Johanna!

 23. jenilita says:

  Hejsan underbart klipp det va vackert!!! Det kommer hon bli glad för när hon blir äldre spara det!

  min blogg ärtillfälligt borta men skaffar ny snart har det så bra

 24. jenilita says:

  Hejsan underbart klipp det va vackert!!! Det kommer hon bli glad för när hon blir äldre spara det!

  min blogg ärtillfälligt borta men skaffar ny snart har det så bra

 25. Angelica says:

  Jag förstår att tårarna kom de gjorde dom för mig också. Dels för att de var ett JÄTTE fint klipp men jag tror också att jag har lätt till tårar idag, har lämnat min lilla prinsessa själv på dagis för första gången idag och då kom de tårar i mängder.

 26. Carolina says:

  Gud va sött 😀

 27. Linda says:

  Så fin video 🙂

 28. Carin says:

  Mysig video, härligt med en så fin låt till. Fina bilder på er!

 29. Hayley says:
  2009-02-26 @ 14:26:34

  URL: http://hayleys.blogg.se/

  Postat av: Hayley

  Detta klipp gjorde även min dag!! Underbart fint! Och ni är ju så fina…

  Jag kna knappt vänta tills jag själv har en egen son eller dotter!

  Ha en underbar dag!

 30. peak oil says:

  Hi have a look at that site regarding peak oil See You

 31. mp3 dinle says:

  good quality post thanks

 32. videoizle says:

  good quality post thanks

 33. blog home says:

  This is such a wonderful reference that you’re supplying and you give it away for zero cost. I really like visiting internet sites that recognize the benefit of providing a good quality resource for totally free.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *