Diggi-Loo Diggi-Ley…!

Allmänt

168397-1447
Längst till vänster på bilden står min bästis Lotta (hon vi besökt senaste dagarna), sen tittar min kusin Eva-Lena fram och sen är det jag i de stora vackra platsörhängena. (Vem hon i briller är har jag ingen aning om? hon blev liksom bara med på bilden…). Bildtexten är : "Den här trion hade stått och väntat sedan klockan två på sina idoler. De fick lön för mödan när de träffade Herrey´s och fick autograferna."

Det här tidningsurklippet som jag hittade här hemma hos mamma är såå KUL! Här är jag runt 13-14 år och bilden är tagen utanför ishallen i Kalix (ligger 7 mil norr om Luleå) där vi står och väntar på att gå in på konsert med de som var mina stora idoler på den tiden. Nämligen "Herrey´s"! 🙂

Jag var sååå kär i Louis och eftersom jag läst hur man ska göra när man går på stora konserter med kända artister så sa jag till min mamma att vi M Å S T E vara där i god tid. Jag funderade t.o.m. på om vi kanske skulle tälta utanför?

Så – sagt och gjort! Vi åkte och ställde oss i kö (eller kö och kö, det var ju barar vi då vi kom dit ) redan kl. 14 på dagen! 🙂 Och då var det ju såååå stilla där att vi t.o.m. stod rakt framför Herrey´s killarna då de kom dit. Vi stod typ 2 meter ifrån men jag vågade absolut inte fråga om jag fick ta ett foto av mig och dom. Nej, nej, det var jag alltför feg för då så jag tog bilder på avstånd minns jag. Dvs 2 meter ifrån Louis stod jag och fotade hans rygg typ *skratt* . Men autograferna fick vi i alla fall och det var ju total LYCKA!

I år har ju faktiskt Herrey´s kört sin gamla hit på några TV program och jag har skrattat gott åt detta konsert minne så fort jag sett dem! 🙂

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Diggi-Loo Diggi-Ley…!”

 1. Jenny J says:

  Ha, ha, ha… vilken nostalgitripp du gav mig nu.. Herrey´s var också mina STORA idolen på den tiden det begav sig… Tror till och med att Louis även var min favvo.. 🙂 Jisses.. det är lääängesedan..
  Ha en bra dag, kram Jenny

 2. Anna says:

  Så otroligt lik Johanna du är på den bilden. En riktig skönhet =)

 3. Gabriella says:

  Hej,

  Kul bild. Och vet du, hon i brillorna bredvid dig heter Karin och gick i min klass på gymnasiet. Världen är bra liten 🙂

  Kram

 4. Sussi says:

  jag var sååå kär i Rickard och jag har faktiskt fått en kram av honom! 😉 Söta ni var btw!

 5. Lizi says:

  Ahh vad lik Johanna är dig på den här bilden, gulligt!!

 6. Suzanne says:

  Hihi, jag tyckte oxå massor om Herrey´s när jag var liten =)
  Till min stora förvåning hamnade jag för snart 6 år sen på en efterfest med Richard Herrey, Nanne Grönwall och en till “kändis” som jag nu helt glömt bort namnet på…
  Nåja, roligt var det iaf o jag blev till o med bjuden på tequila av Richars Herrey =) *haha*
  Kram Suzanne

 7. ja -verkligen vad JOHANNA är lik dig från den bilden!! trodde inte mina ögon…

 8. anna-lena says:

  ha ha… ja snacka om nostalgi!?.. 😉 vi köade i spöregn en hel dag jag mina systrar och väninnor för att se våra favvisar! min var richard… mmm… den gamla goda tiden med guldskor!.. det är ju för så vitt inna igen?.. 😉

 9. Madeleine says:

  det var min favoritlåt när jag var liten..haha

 10. AnnaStina says:

  Jenny J-
  Haha, vad härligt att jag kunde bjuda på en liten nostalgitripp 🙂 Man blir glad av sånt! Kram 🙂
  Anna-
  Å, vad glad jag blir över att du tycker att vi är lika! Tack! Kram 🙂
  Gabriella-
  Skojar du? My god, världen ÄR verkligen liten ja 🙂 Helt galet är det är en klasskompis till dig. Hoppas allt är bra med dig? Och du – du kan gå in på http://www.darrol.se , där hittar du massor med skyltdockor 🙂 Och de kan ge dig info om närmast återförsäljare i närheten av där du bor. Önskar dig en underbar dag! Kram 🙂
  Sussie-
  Wow, har du kramat honom? Coolt! 😉
  Lizi-
  Blir SÅ glad över att hon och jag är lika 🙂
  Suzanne-
  Oh la la… bjöd han dig på tequila?? Vilken grej! 🙂 Den efterfesten hade jag gärna varit på!
  Kram! 🙂
  Satu & lilla Cassie-
  Jag blir helt lyckig över att ni är flera som skriver att jag & Johanna är lika. TACK! 🙂 Kram 🙂
  Anna-Lena-
  Visst är det underbart med lite nostalgi? 🙂 Ja, de uppträdde på “sommar krysset” på TV4 och det var SÅ kul att se dem men de såg INTE så unga ut längre… Den äldsta av dem, Per?, orkade inte riktigt med i alla dans mowes 😉 Kram! 🙂
  Madeleine-
  Vad kul! Det var min favvo låt också! och än idag blir jag glad när jag hör den på radion och sjunger med i texten 🙂

 11. Louis Herrey says:

  Hej Anna Stina,
  Ville bara skicka en hälsning! Trevlig blogg du har. Tidningsurklippet var underbart! Vad de tre såg söta ut… ja, ni också för den delen! 🙂
  Ha en världens bästa dag!
  Louis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *