DINNER BY THE SEA.

1384177_10152496584395796_7684162361278880832_n-1

Rawai runt kl.18. Jag hade på mig klänning /kjole från Blue och örhängen från Den Dama.

Det blev ingen shoppingtur på oss, istället åkte vi ner till Rawai och åt middag på Mamma Mia och alltså mamma mia så god mat de har där!  M.u.m.s.! också är det ju verkligen något helt magiskt att sitta och äta vid havet. Jag älskar det!  Killen som driver restaurangen är svensk och han berättade att de precis öppnat en ny restaurang uppe i Bangtao i närheten av Sunwing så det är ett tips! till er som ska ner och bo där i vinter (den Mamma Mia restaurang som var där tidigare är omgjord till att vara med sportsbar…).

Och vid sidan om M.Mia ligger en annan favorit restaurang: Nikita!  missa inte den heller om du ska hit för deras chicken paneng är den godaste jag någonsin ätit! Och – nerifrån Rawai kan du ta en longtail boat ut till tex. Banana Beach eller Bon Island, det måste vi föresten göra en dag… åka ut till Bon Island…! för nu, i high season går det inte lika höga vågor som på sommaren så nu passar det perfekt med båtturer! 🙂

10858442_10152496274450796_1948881625309271705_n

J´s fina topp + kjol / skjørt kommer från Polarn O. Pyret.

10857772_10152496553535796_7575855773100737435_n-1

På väg hem stoppade vi på Villa Market här i Chalong för att handla lite och de hade som vanligt julpyntat med xtra allt men det var riktigt fint. Och ser du Johanna? hon sitter i släden… 

Det verkar som att vi inte är helt färdiga med vårt jetlag för J klarade i.n.t.e. att somna förren kl. 24 idag heller (exakt samma tid igår) så ja, vi får väl se om vi klarar att stå upp när väckarklockan ringer i morgon? För ja, nu ställer jag klockan och tvingar upp oss tror jag, för annars spårar detta ur… Men det är ju ingen krise alltså. Bara lite små jobbigt att somna varje gång jag sätter sig lite bekvämt på dagarna…

Nej, nu är klockan 00.45 här och jag ska göra ett nytt försök att packa in Johanna´s julkalender gaver fr.o.m. i morgon t.o.m. julafton för det har jag somnat ifrån 2 kvällar nu så vi har kört 2 dagar utan inpackning (uff, känner mig som en dålig mamma…).

Hoppas att du har haft en riktigt mysig 3:e advent och att du n.j.u.t.e.r. din kväll! Tänk – inte länge till julafton nu!  🙂

P.S jag knipsade även pics med min vanliga kamera i kväll men då jag sätter in minnekortet i min mac så händer ingenting…? Någon som vet vad som kan vara fel? har jag kanske fullt minne igen? 

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “DINNER BY THE SEA.”

 1. Ditte says:

  Härliga bilder från Phuket! Jag var där första gången redan 1980 och då fanns där två hotell på hela ön….Skillnad mot idag.
  Vad gäller minneskort, har du ingen sladd du kan använda? Jag kopplar atlltid laddningssladden mellan kameran/mobilen till min Mac och det fungerar prefekt. Hoppas du får ordning på det hela. önskar er en trevlig vistelse!

  • gizmolina says:

   Oj, redan 1980? Då slog du mig! Jag var här första gången 1994… Det är stor skillnad mot då nu också! 😉 Och tusen tack för tipset om att använda sladd även till kameran, det har jag aldrig tänkt på! så – ska testa så fort jag kommer upp från poolen!

   Önskar dig en underbar start på veckan! Njut förjulsdagarna Ditte! Varm kram!

 2. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Tänkte på samma som Ditte, jag använder alltid sladd mellan kamera och dator. Det sliter en hel del på minneskortet om man tar i och ur det ur kameran hela tiden och försämrar kvaliteten. Så har du en sladd är det mitt råd, men vad som kan vara fel när du stoppar in kortet har jag tyvärr ingen aning. Tack för härliga bilder! KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *