VILKEN KUL KVÄLL!

12366211_10153208394210796_4804185130490158911_n

Snapshot innan vi klev in genom dörren då vi kom hem tidigare i kväll. Min bror var snäll och körde oss  + knipsade bilden.

Åh vilken trevlig & kul kväll vi har haft!  Vi har varit ute och ätit + spelat bowling tillsammans med en av mina allra bästa vänner och hennes familj. Hjärtat hade inte träffat hennes förlovades barn innan men det tog typ 2 min så satt de och pratade.  Jag är så otroligt glad & tacksam över att Johanna är så socialt begåvad. Det är en fantastisk egenskap att ha med sig i livet…! Och barnen var såååå söta tillsammans!

Sen är det ju SÅ kul att bowla! men shit så dålig jag är, klotet ville bara ner i de där j-kla rännorna på sidorna. Ha,ha.  Anyway, det var en riktigt bra aktivitet att göra när vi hade med oss både 1 tjej och ett par killar som aldrig mötts.  🙂

12360183_10153208399320796_4707804791807579154_n

Strike a…. strike!  Well, vi önskar i alla fall att det blev det men det var inte vi som stod för de strikes som ägde rum under kvällen….  Men kul hade vi som sagt ändå och det är ju huvudsaken.  (tusen miljoner tack för en super kväll M & Co.!).

Nu rullar Bonde Söker Fru i bakgrunden här (Stefan alltså….det blir nog bröllop snart mellan dom tror jag!) och jag har typ 1689 saker på min lista så ja, bäst att jag kör på för jag har så mycket att göra att jag nästan mår illa…. Men det ordnar sig nog. 1 dag kvar. Sen lyfter vi…. ! Och du, så fantastiskt kul att Mr.Bachelor & Rebecka blev en så perfekt match och att de är så förälskade! Jag trodde nästan att han var på väg att fria mitt i allt…  Loooove is definately in the air! Underbart!

Nej,nu måste jag verkligen logga av så jag önskar dig en riktigt god natt fylld av härliga drömmar! 🙂

Och – i sista sekunden: stooort G.R.A.T.T.I.S.namnsdagen till alla oss som heter Anna!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “VILKEN KUL KVÄLL!”

 1. Cariann says:

  Grattis ANNA-Stina! Glöm inte lägga lutfisken i blöt ☺ Följt dig sen starten och aldrig kommenterat. Konstigt då jag älskar din blogg. Den gör mig så glad och inspirerad!Kram och tack!! ❤❤ Btw kallas du för Anna-Stina, Anna, Stina eller nåt annat? Och nu när jag ändå är i farten; videoblogga (heter det vlogg då?) oxå!!! Please!

  • Men åhhhh vilken fantastiskt peppande & härlig 1:a kommentar du bjuder mig på Cariann! Tusen miljoner TACK! 🙂 Och så otroligt kul & smickrande att du har följt mig sedan jag började blogga! Det inspirerar mig massor i mitt bloggande….! Jag kallas märkligt nog för Anna-Stina av de allra flesta men mina närmaste säger ofta Anna och några av mina gamla killkompisar kallar mig Stina… men 97% av alla säger som sagt Anna-Stina! Och ja, självklart kan jag videoblogga igen! var ju en stund sen nu…. Ska fixa ett inlägg eller 2 då jag är i Thailand.

   Sweet dreams! & jag önskar dig en magisk morgondag! Kram! 🙂

 2. Anna says:

  Tack, fina du och Grattis på namnsdagen Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *