DINNER WITH FRIENDS.

Hur coola är inte dessa tavlor som jag hittade på väggen hemma hos våra vänner?

Phuket, Annandagjul, natt mot fredag.

Hey sweeties!

Vi har varit iväg och ätit middag på en riktigt mysig restaurang nere i Rawai där vi hade sand mellan tårna och utsikt över havet i kväll. U.n.d.e.r.b.a.r.t.!  och sen somnade jag som en sten på soffan….zzz…och vaknade nu så ska ta och lägga mig också får jag uppdatera inlägget då jag vaknar i morgon! Ville bara titta in och säga hej och önska dig en mysig annandagsjulkväll!

Vi var ute tillsammans med underbara grannar från vår resort och kvällen bjöd på en härlig skrattfest och den godaste chicken paneng jag någonsin ätit !

Hjärtat somnade sött i mitt knä….zzz…hon var helt slut efter en dag fylld av poolbad med nya kompisar.

Önskar dig en fin fortsättning på kvällen!!!

GoDnAtTkRaMaR!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “DINNER WITH FRIENDS.”

 1. Sanna says:

  Åhh vad mysigt !!
  Njut av värmen och solen häri stockholm är det grått och spöregnar
  KRAM

  • gizmolina says:

   Uff så trist med spöregn mitt i julen… jag hoppas att regnet snart övergår i snö så att du får njuta vackra vinterdagar Sanna!

   Önskar dig en fantastisk weekend! Kram! 🙂

 2. Lena i Uppsala says:

  Hej och god fortsättning ♥!
  Jag ser att ni njuter och mår som bäst i ert fantastiska paradis. Som vanligt strålar det om Dig ★. Här hemma njuter vi av lugna dagar i ett grått och färglöst landskap. Äldsta sonen har bokat resa till Thailand tillsammans med sin flickvän, december nästa år. Jag blir sugen på att ta med resten av familjen också…men skola och arbete krånglar till det lite. Det är tur jag får njuta dina magiska bilder där jag nästan kan känna doft och den vibrerande värmen – underbart! Önskar dig och familjen fortsatt sprudlande dagar och Johanna är ju bara för go ♥.
  Varm kram från mig till dig.
  / Lena

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för din fina kommentar Lena! 🙂 jag blir verkligen glad då jag läser allt fint du skriver! och tack för komplimang!

   Så underbart att de bokat en resa till Thailand! Hoppas att det ordnar sig så att ni också kan resa för det är verkligen fantastiskt härligt här nere! men det är som sagt inte alltid lätt med skola / jobb…. så håller tummarna! Njuuuut årets sista dagar! Kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *