DINNER WITH FRIENDS.

Allmänt

Vackra blomster från finaste vännen.

morsdag hade vi våra fina vänner Emma & Elsa över på middag och jag kom på att jag skulle grilla för första gången i år.  Och ja, det gick väl sisådär kan jag avslöja…men nu vet jag precis hur jag ska göra nästa gång ! 😉  Trevlig hade vi i alla fall och det är ju SÅ underbart att kunna sitta ute och äta. Jag är verkligen kär i vår terrasse.

Det var så mysigt att min mamma vaknade här på morsdag och jag fick paket av henne!  Älskar sånna här böcker! så den passade mig perfekt.

De där hamburgarna var som sagt tyvärr inte de godaste jag ätit… så tur jag hade lite grillkorvar att slänga på grillen också  😉

Jag ser fram emot många fler härliga middagar ute i sommar.

Nu ska jag strax iväg och hämta J. Ovanligt tidigt idag eftersom hon ska klippa sig. Och sen kanske jag faktiskt testar att grilla igen. Blev inte sugen på det nu märker jag och det gäller ju att passa på dessa soliga dagar.  Note to self:  värm grillen o.r.d.e.n.t.l.i.g.t. FÖRE jag lägger på hamburgarna så ska nog detta gå riktigt bra 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “DINNER WITH FRIENDS.”

  1. Ditte says:

    Visst är det härligt att äta ute på en terrass eller balkong! Och vad gäller grillningen så är det träning som gäller och att grillkolen skall vara grå. Väldigt gott är att grilla fläskfilé och kycklingfilé .Att grilla grönsaker blir också väldigt gott. Lycka till!

    • gizmolina says:

      Ja det är helt underbart! 🙂 och som du skriver så blir ju ALLT gott när det grillas ! Just love it! och hamburgarna jag grillade i kväll blev verkligen världens godaste. Önskar dig en underbar vecka! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *