DIORIVIERA POP-UP STORE…!

Happy lille lördag mina kära bloggvänner! 

Redan lille lördag? Jag tycker att det känns som att det var lördag “igår”, ha, ha. Hur som helst, detta betyder att jag har varit uppe i norr i 1 vecka och det senaste året har det varit så länge som jag är här varje månad men nu, då Johanna är på vift i England, så blir jag längre. Exakt hur länge är lite oklart men någon vecka till tänker jag vilket känns väldigt bra.

Och nu då det är snökaos uppe i Kiruna (oh my, har du sett bilderna? flera dm snö!) och ett riktigt höstrusk här i Luleå så passar det väldigt bra att bjuda på bildregn från en dag i Thailand! Insåg nämligen precis att jag bara bloggade 1 (!) bild av alla 456789 som jag knipsade då vi var där 3 veckor i sommar.  Ok, lite överdrivet att jag tog så många bilder kanske men många blev det i alla fall för jag tycker att det är så fantastiskt kul att fotografera! Och den dagen då jag och Johanna besökte den helt amazing vackra Dioriviera Pop Up butiken på The Surin så gick kameran extra varm… !

 

J´adior Phuket… ! Det var sååå fantastiskt vacker placering av Dior Pop Up Store. Butiken var starten på öppningen av Phukets första Dior butik på Central Festival och de hade tagit fram både accessoarer och kläder med texten : Phuket på med anledning av butiksöppningen.  Men vi var inte på plats för att shoppa utan för att inspireras.. ! 

 

Dagar som dessa är Phuket på sitt allra vackraste !  Vi besökte Dior 30 juli, sista dagen som The Pop Up var öppen så om du är på väg till Phuket i vinter så finns Dior på Central Festival. Men kom i håg att lyxvaror är ca 20% dyrare i Asien så det är bättre för oss i Skandinavien att shoppa Dior, Gucci, Chanel etc. hemma. OM du inte är på jakt efter någon helt unik piece så klart, för i Asien kan du hittam kollektioner som inte går att få tag i i Europa… 

 

Vi hade  gärna stannar kvar här i  solstolarna hela dagen…!

 

Vi blev körda i den finaste Dior golfbilen från entrén på The Surin ner till Dioriviera Pop Up nere på beachen. 

 

Hela den här dagen var verkligen 100% feelgood och vi kom hem fyllda med underbar inspiration!

 

Nu fångar vi den här dagen på bästa sätt!

Önskar dig en riktigt festlig lille lördag fylld av happiness!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

36
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *