DISCO / KÄNDISFEST!

14237523_10153770576015796_3626023259275278388_n

Så här får det gärna se ut utanför vårt Casa varje fredag. Ha, ha.

Jag har sååååå många bilder att visa er från fredagens festliga disco / kändiskalas så nu ska jag sätta mig och gå igenom alla så uppdaterar jag här med partypics snart men alltså att boka en limousine var det b.ä.s.t.a. jag gjort! Den blev stor succé!!! 🙂

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “DISCO / KÄNDISFEST!”

 1. Roligt, sonens pappa ägde en limmo tills i våras. Det kändes alltid så lyxigt att åka runt i den :).

  • gizmolina says:

   Åh så lyxigt att ha haft en “egen” limo! 🙂 Jag och Johanna sa att vi lätt hade kunnat glida runt i limousine varje dag… Ha, ha.

   Önskar dig en glittrig tisdag Madde! Kram!

 2. Eva says:

  Når jeg hadde en datter på 10 år, klarte vi aldri å matche bursdagene til de andre. Enden på visa var at min datter nektet å feire bursdagene sine mer for det hele handlet om å overgå hverandre, å det kunne ikke vi. Så hun har nektet å ha bursdag siden den alderen der. Så jeg tenker at det selvsagt er kult men det er ikke så kult for de foreldrene som føler de må matche dette for å få glade barn.

  • gizmolina says:

   Åh vet du – jag ser det över huvudtaget inte som att detta handlar om att matcha någon annans bursdag. Alla gör vi på olika sätt utifrån olika förutsättningar och det är ju det som har sin charm ! Att ingen bursdagsfest är den andra lik. Så det gör ont att höra att din dotter inte önskade att bjuda in till bursdag längre p.g.a. att hon kände så…. Det viktigaste med bursdager är ju inte vad man bjuder på utan att man har det gøy! och att ha gøy kostar inte pengar.

   Önskar dig en riktigt fin tisdag Eva! Klem! 🙂

   • Eva says:

    Du ser ikke hva jeg prøver å få frem her. Du skriver at det viktigste er å ha det gøy…..men hvordan forventinger blir det for lille Johanna til livet å sette i gang med limusine allerede da de er 10 år? Å tror du ikke noen av vennene hennes, som kanskje ikke har så mye penger vil grue seg til å kanskje be Johanna i sine bursdager da de blir kanskje flau over at de ikke har en mor eller en far som kan leie noe sånt? Det er vi foreldre som må ta ansvar her så ingen barn blir mobbet, å barn blir mobbet om de har foreldre med dårlig råd. For meg blir dette en virkelighetsflukt som går over styr. Ble sikkert en flott dag men jeg syns det er over the top….

 3. Anne says:

  Jeg leser bloggen din fra tid til annen, men for første gang legger jeg inn en kommentar. Synes at det å leie en limousine til en 10 års bursdag virker ganske meningsløst. Hva slags opplevelser skal du gi barnet ditt etter hvert som hun blir eldre? I Norge diskuterer jo skolene om elever i ungdomsskolen og videregående kan leie limousine til skoleball.

 4. Sara says:

  Måste också kommentera; håller med de norska vännerna ovan och din “förklaring” bekräftar bara att du verkligen inte förstår…! Snacka om att vara frustrerad hemmafru som måste söka fåniga egotrippar…och dessutom drar med sin dotter på tåget. Larvigt, punkt.

 5. Marianne Eriksen says:

  Jeg har lest bloggen din i sju år og husker deg fra da du hadde butikken Gizmo i Oslo, men jeg har aldri lagt igjen en kommentar på bloggen din. Ok, limosin eller ikke. Koster jo det samme å leie Lekeland også, og du har bare en datter. Hvis du vil bruke pengene dine på det er det ditt valg. Det er greit å skrive meningen sin, men mye av det som står over burde folk holdt for seg selv. Ha en strålende dag, Gizmolina. Klem fra Marianne

 6. Kristin says:

  Misunnelse! Det er ofte sånn at de som føler seg mindreverdige, raskt kjenner på følelsen av å ikke duge selv. Bruk litt mindre tid på hva andre gjør og heller litt mer på å komme over sånne smålige tanker.

  Det vil alltid, uansett, være barn som enten har litt dårligere råd. Eller som har foreldre som baker de vonde kakene, som har de mest kreative festene, som er populære, som har venner, ikke har venner – Man kan aldri styre hva andre gjør, det viktigste må vel lære barna våre at man ikke dømmer andre på bakgrunn av hva man har, og at alle er invitert!

  Dere avslører mest om deres eget selvbilde med sånne kommentarer. Stol på at de festene du har råd til/har lyst til å lage er bra nok!

  Penger betyr lite for hvor koselig/gøy/hyggelig en fest er. Mine beste kvelder har jeg hatt med venninner som vet og skape det trivelig uten stor inntekt!

 7. Anne says:

  Bare så det er sagt; jeg er overhodet ikke det minste misunnelig og mitt selvbilde er faktisk veldig bra. Hva foreldrene bruker av penger på bursdager og andre fester til barn er meg revende likegyldig. Min kommentar er basert på barnets alder og type opplevelse.

 8. Kristin says:

  Vel.

  Det er rart at du som ikke kjenner barnet en gang kan si noe om hva slags opplevelse som passer.
  Lurer litt på hva du tenker passer en tiåring? Finnes det egentlig et generelt svar på det?

  Jeg kan godt syns noe om bursdag på megazone, leos, Peppes… you name it, det eneste jeg kan gjøre med min misnøye er å gjøre mitt barns bursdag på MIN (barnets) måte. Man kan ikke sutre på andres vegne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *