Disken får stå.

Allmänt


Även detta coola kort shoppades på Urban Outfitters i lördags.

Nu sover Johanna och JIG är fortfarande på businessmöte och disken från dagen står kvar på bänken men vet ni – jag tänker göra precis som på kortet i kväll och strunta i disken och ta ett glas vitt istället och krypa upp i soffan och se på Grey´s. Känner att jag förtjänar det idag ! 🙂  och diska kan jag göra imorgon…

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Disken får stå.”

 1. Mischka says:

  haha grym bild, den borde jag sätta upp så att killen kan se 😀

 2. Jessi says:

  haha härlig bild 😀

 3. Anonymous says:

  alskar urban outfitters!

 4. JD says:

  Du är helt underbar! tycker om din stil..

  min blogg e söt!:)

 5. Emma says:

  ja det tycker jag du gör. Man kan hitta så mkt fint på Urban outfitters!

 6. Lina says:

  Jag läste precis vad du har skrivit till vänster här i din blogg, och "en härlig feelgood-oas" beskriver din blogg väldigt bra tycker jag! fortsätt med det! 🙂 kramar

 7. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era kommentarer & KUL att ni också gillade kortet ! 🙂

  Mischka-

  Bra idé ! Printa ut kortet och tejpa upp det ! 😉 Kram! 🙂

  JD-

  Tack för komplimangen ! 🙂 Kram!

  Emma-

  Ja, där kan man verkligen göra fynd ! Kram 🙂

  Lina-

  Tusen miljoner TACK ! 🙂 blev glad nu. Kram ! 🙂

  Kramar till er!!! 🙂

 8. Charlotta says:

  Tråkigt att du känner att du måste "förtjäna" att ta det lugnt. Eller hur menar du?

 9. Farmor Lena says:

  "Duktiga flickor" är ofta de som drabbas av "utbrändhet" och duktiga flickor använder ofta uttrycket "förtjänar". Att man liksom inte har rätt till att bara göra ingenting. Därav att det kan bli för mycket. Det tar många år att komma igen och hitta en livsstil som passar, att ge sig lov att inte vara så himla "duktig".

  Utbränd är ett negativt ord, det finns liksom inget kvar då och så är det inte. Arbetsrelaterad depression stod det i min journal för 8 år sedan, ett bättre ord då det går att göra något åt, känns det som.

  Så alla "duktiga flickor" fundera på vem du är och mät inte efter vad du gör!

  Därför ska jag alldeles snart sitta och njuta på min balkong bredvid din Anna Stina, bjuda in vänner, ha bra samtal och skratt och tillåta mig njuta i 4 veckor av värme och sol. Du knackar väl på dörren?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *