DON´T WAIT.

Allmänt

Dagens tänkvärda. 

Heeey sweeties! 

Vad hände? Hur kan det reeeedan vara fredag – igen? Fantastiskt på många sätt så klart! men liiiite stressande också eftersom jag har en hel del kvar på min to-do-list den här veckan… Så – idag är det full fart framåt som gäller! 🙂

Men, jag är strax tillbaka med den påsk-DIY jag vill visa er  ++ ska bara iväg ut på ett uppdrag först.

Norska Stella magasinet är ett av mina absoluta favorit magasiner och ett av FÅ som jag verkligen läser! och detta cover med vackra Camilla är ju bara super fräscht. Om du ska lyxa till helgen med ett magasin så är detta helt klart mitt bästa tips!

Önskar dig den bästa dagen. Fyll den med positiv energi, skratt, glada tankar och kom i håg att du är fantastisk!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “DON´T WAIT.”

 1. Ditte says:

  Tänker lite på det här med att jäkta och skynda sig. Känns som om du skulle behöva ta det lugnare och inte stressa. För till vilken nytta är stressen? Om du trivs med den så är det ju en sak, men annars önskar jag dig lugnare dagar. Tror preciss som dina tänkvärda ord idag: lIvet är här och nu och ingen tackar dig, kanske inte du själv heller, för att samvetet tickar och påminner om det som inte är gjort. Tänk på så mycket som faktiskt blivit gjort.
  Soliga vårhälsningar från Stockholm.

  • gizmolina says:

   Vilka fantastiskt kloka ord Ditte. Tusen miljoner T.A.C.K. för din omtänksamma kommentar. 🙂 Jag tar till mig allt du skriver och hoppas att jag snart landar i ett liv utan så mycket underliggande stress… en dag så…

   Önskar dig en underbart härlig weekend fylld av skön avkoppling och absolut NOLL stress. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *