Don´t worry, be happy !


T-shirt från H&M. Pris: 49.90 nok.

Den här söta t-shirten som Johanna har i sin garderob blir jag glad av att titta på ! 🙂

Nu ska jag ta på mig mina solbriller och  trippa iväg ut och fixa mina naglar och sen tror jag att jag kör tidning hämtning av darlingen denna soliga dag för det är ju trots allt HELG 🙂 Och i kväll ska jag hålla tummarna för min favorit Laila i Let´s dance. Men hörde jag föresten rätt på morgon på TV då de sa att hon dejtar Niklas Wahlgren? ? Någon som vet? Jag blir ju sååå nyfiken 😉

Tjing så länge! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Don´t worry, be happy !”

 1. Lena A says:

  Jajemen, idag stod det i tidningen att det var den bästa guld-BAGGE Niklas fått någon gång =)

  De passar bra ihop tycker jag.

  Ha en bra em. i solskenet!

 2. Anna says:

  Hoppsan det har jag inte hört…kul i såfall 🙂

  Niklas är väl annars den eviga ungkarlen…

  kramar

 3. Malin says:

  Japp, de dejtar 🙂 Gulligt va? 🙂

  Kram

 4. Mirva says:

  Ja, det står överallt att de är kära…att de hade kysst på nån fest också ;-D

 5. Mia says:

  Japp, de har bägge två bekräftat romansen tydligen 🙂 Trevlig helg!

 6. pangis says:

  Jodå dom dejtar allt. Jag jobbar med Jeanetts (Nikals danspartners) mamma och hon berättade sanningen för oss efter förra fredagen då hon var där och tittade. (Varje måndag har vi utfrågning minsann:-) Niklas hade allt haft handen (med viss äganderätt:-) på Lailas lår hela fredagskvällen när dom var ute och partajade efteråt. Vad jag förstod så ville dom egentligen ligga lite lågt med det men nu är det ute och dom har bekräftat i tidningarna. Alltid kul när folk blir förälskade tycker jag! Undrar om du orkar scrolla ner ända hit efter inlägget ovan (Troll tror jag det kallas när dom lägger in sånt) Trevlig härlig fredag!

 7. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era kommentarer ! 🙂 Så det stämmer alltså att de dejtar? Vilket oväntat par ! eller kanske inte? får kolla in dem lite extra i kväll.

  Pangis-

  Tack för "inside information" 🙂 och ja, jag orkade skrolla när jag raderat bort allt troll, eller vad det nu kallas? Förstår inte hur någon orkar sitta och lägga in sånna där inlägg då de vet att jag raderar bort dem så fort jag ser dem? Happy weekend! Kram 🙂

 8. Felicia says:

  Ja, dom dejtade minsann;D

  Söta tillsamans:)

 9. carro says:

  haha va sööt 😀

  Ha en trevlig kväll!

  kram

  Carro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *