DOWN TOWN OSLO.

Allmänt

Karl Johan runt kl.16.15

Vi girls tog som sagt en tur down town i eftermiddag och det var vi inte ensamna om kan jag säga… herregud så mycket folk det var. Ja, ni ser ju själva på bilden. Helt galet!  Och just precis därför brukar jag undvika city på lördagarna men de passade så fint att ta en walk ner idag också ville J såååå gärna köpa Glitzi Globes för sin veckopeng + att jag skulle ha mossa men vi kom hem med skor + kläder till hjärtat i stället så satsar på att jag får tag i den där mossan i morgon istället.

Chokladfabriken Freja har en butik på Grand Hotel och deras skyltning bjöd på härlig pepparkakehus inspiration.

Plötsligt hamnade vi på Lindex och Johanna gick helt bananas över bl.a. ett par svarta sammets-shorts med bling bling. Hon var helt lyrisk då hon provade dem tillsammans med en randig topp med paljetter. Ska fota allt synligare i morgon.

Nej men om jag kanske skulle ta och dyka ner i källarförrådet nu och söka fram Johannas stora underbara adventskalender som jag ska fästa alla små paket på + adventsljusstaken. Det är såååå typiskt mig att vara ute med sånt så här i sista stund… är det bara jag, eller ?  (hoppas att ni är fler!!!).

Njut kvällen vidare fina vänner och T.A.C.K. för en magisk november här på bloggen!!! jag är så enormt tacksam för all fantastisk feedback jag fått de senaste veckorna. Ni peppar mig enormt i mitt bloggande och ni lyser verkligen upp mina dagar. Är SÅ glad jag har er!!

Vi ses igen i december! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “DOWN TOWN OSLO.”

 1. Kristine says:

  Fantastisk flott bilde (Karl-Johan).

  Min jente fikk seg en hvit blue med gull prikker på i dag, fra Wow, da var det også stjerner i øynene. Det er såååå kjekt når de setter pris på ting og blir glad. I dag var det kino, Flåklypa Grand Prix. Flott film!!!! Min jente var over av begeistring 🙂

  Maileg adventskalenderen er kommet opp. Min jente lurer på om det er vi som kommer med pakkene. MEN det er noe magisk som skjer 😉

  Takk for dine flotte innlegg.
  Ønsker seg en flott desember 🙂

  Mvh Kristine

  • gizmolina says:

   Tusen tack för fina ord Kristine! 🙂 Luen ni shoppat låter SÅ fin! tänk – snart är Johanna också så stor att hon kan shoppa på WOW! tiden flyger…! Och tack för tips om kino! den må vi också komma oss iväg på.

   Här kör jag också på med Maileg kalender i år igen och jag är mitt i att packa in alla gaver. Har kommit halvvägs..så kände att det var läge för en bloggpaus men klockan tickar så måste packa på så att jag hinner sova lite också… 😉

   Önskar dig en underbar 1:a advent !!! Klem!

 2. Therese says:

  Glad första advent!

 3. Kristine says:

  Hei igjen:)
  der skulle stå bluse og ikke lue ( lengre oppe). Min jente er 7 år og noen klær fra WOW passer.

  Masse lykke til med 1.advent og nyt søndagen 🙂
  Mvh

  Kristine

  • gizmolina says:

   Chansade mellan bluse & lue 😉 ska absolut ta en tur inom WOW en dag med Johanna. Kul att få shoppa i ny butik !

   Njuuuut din söndag! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *