DREAM ON.

1

Heyyy girls! 

Då är plötsligt 1:a föräldramötet på Johannas nya skola avklarat och jag åkte hem som ny klassmamma. Gillar att vara det för då får jag ta del av vad som händer på skolan och förhoppningsvis så får jag kanske vara med och arrangera julfest etc. Om de har sånt? Det måste jag förresten checka! Hur som helst – det var intressant att träffa de andra föräldrarna och att få veta mer om hur de jobbar i skolan här i Sverige.  Det är en hel del som skiljer mot den norska så ja, lite annorlunda är det.

Och idag är det onsdag och jag sitter och förbereder ett uppdrag som jag ska iväg på i eftermiddag. Är så inne i det att det är bäst att jag fortsätter och vet du, solen lyser med sin frånvaro här uppe i norr idag. För 2:a gången sedan vi flyttade upp (!) och jag måste erkänna att jag gillar det för en mulen dag ger mig mer arbetsglädje än en solig!

Namnlost-1

Det var lite kul då jag upptäckte att en av mina favorit bloggerskor, Sofi Fahrman, valt ut min insta bild som en av de hon gillar. Tusen tack! (min bild är den i mitten högst upp).

Nej, nu ska jag köra igenom dagens uppdrag en runda till här och sen iväg ut och köpa whiteboard.

Önskar dig en alldelens underbar dag!  och kom i håg: din dröm är ett sätt att planera för din framtid…! så, håll fast vid den och gör något idag som tar dig ett steg närmare dina drömmars mål… ! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “DREAM ON.”

 1. Kristina Larsson says:

  Hej på dig 🙂
  Vill absolut inte tjata….men om du har möjlighet får du gärna se om dina fina MiH jeans har någon beteckning….
  Har fastnat för dina….så när jag tittar på andra modeller och färger jämför jag alla med dina…. 🙂
  Ha en fabulous dag!
  Kram Kina :):):):)

 2. Camilla says:

  Hei hei, ja det er tid for foreldremøter og foreldresamtaler i september, godt å være ferdig med det til høstferien;) Så spennende med nytt hus og planlegging av interiør osv, love it. Gleder meg til å se flere bilder:) Ville tipse deg om bloggen Seventeendoors, hun har et superfint strikket pledd fra Odd Molly i nydelig rosa som står Gizmolina på 😉 🙂 Klem fra meg

 3. Nina says:

  Du kommer fixa elegant att vara klassmamma och vilken julfest du kommer ordna åt dom. Tusan att jag inte har nått barn i din dotters ålder =)

  Ha en underbar kväll! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *