Dressed for christmas!

 
Den röda kjolen/klänningen kommer från Ted Baker, den högra från min favorit Juicy Couture. Båda är bara ett klick borta… hos nelly.com.

Nu närmar sig julen med stormsteg och jag har fått önsk från en  bloggläsare om att tipsa om vad man kan ha på sig på julafton? så här kommer ett första tips !  Båda dessa klänningar / kjoler är perfekta för julafton för de kan dressas ner på dagen och upp på kvällen.

På dagen:
Matcha klänningen med en  kort cashmere kofta för att täcka armarna och / eller en stor sjal och stövlar till detta.

På kvällen / till middagen:
Då åker sjal & kofta bort också hänger du på dig ett stort läcker halsband och sticker ner fötterna i ett par high-heels och vips ! så är du kvällens snyggaste ! 🙂

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Dressed for christmas!”

 1. Ellinor says:

  Hej!

  Kan du inte berätta vad dina gizmoänglar gör idag?Hade varit roligt att höra, då dom förekommer i bloggen titt som tätt. Ha en underbar första december!

  Kram från Ellinor*

 2. Ulrica says:

  Hej, undrar om du har dragit vinnaren i Kiss a frog tävlingen?

 3. Mie says:

  Lekre kjoler!!! De kransene av gran du har i leiligheten, er de ekte? Eller vet du om noen steder man kan kjøpe noen flotte i plast etc.?

  Ha en fin dag 🙂

 4. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Ellinor-

  Jag kan berätta vad de som var hos mig på middag gör. Nora är daglig leder på butiken Companys i Bogstadveien. Heidi jobbar på oljedepartementet och Kjerstin jobbar på bank också hoppar hon in extra på Tiger butiken i Hegdehaugsveie ibland. Kram! 🙂

  Ulrica-

  Som jag skrivit i ett av mina inlägg så kommer jag att presentera vinnaren senare idag. Kram! 🙂

  Mie-

  De kransar jag har i lägenheten är inte äkta. De kommer alla från SIA och de ser , precis som du skriver, väldigt äkta ut 🙂 Jag sålde dem i min butik Gizmo & Co. Du finner fina kransar från SIA på Bolina i Stabekk 🙂 Önskar dig en flott dag! Klem! 🙂

 5. madde says:

  Hej Anna-Stina!

  Ville bara sända dig ett av mina favoritcitat, det stod på ett armband som jag fick av en kär vän från Irland…

  Dare to dream wether big or small,

  Believe in yourself and you can achieve all.

  Visst är det fint?

  Jag vill oxå passa på att säga att det är så himla kul att följa din blogg för jag har oxå bott i norge, Oslo och Jessheim. Jag är gift med en Norrman och förra helgen tillbringades i hans jobblägenhet på Frogner och så var vi en sväng på sandvika storsenter å nere vid Aker brygge… Saaaaknar! Det är verkligen mysigt i Oslo!

  Hoppas att du får en fin dag!

  Kramar Madde i Vara!

 6. gillade röda, då ser man iaf lite bröst!! 🙂

 7. jenny says:

  Gillade verkligen den röda klänningen,jätte snygg!

 8. stinis says:

  ååh ge mig den röda klännignen!!

  🙂

 9. jennifer says:

  det va ju tips för en klännings människa de, men om man gillar mer tunika och å, hur ska man ha det då tycker du ??=)

  berätta om din butik som du ska öppnna, e så nyfiken att man dör =)

 10. Mikaela says:

  Å, TACK så mycket! =)

 11. Anonymous says:

  Madde-

  Tusen TACK för din jätte trevliga kommentar! 🙂 Citatet är ju bara helt fantastiskt så det blir dagens imorgon. TACK snälla för att jag fick ta del av det ! 🙂 Vad kul att du bott i Oslo och att du varit här på besök nyss. Det är något speciellt med de norska männen, eller hur ? 😉 Önskar dig en underbar tisdag. Kram ! 🙂

  Jennifer-

  Självklart kan jag köra tunika tips en annan dag 🙂 När det gäller min butik så ska jag berätta mer då fler pusselbitar fallit på plats för det har inte hänt så mycket mer sedan sist jag berättade status . Räknar med att dra igång i februari / mars. Längtar ! Önskar dig en underbar tisdag. Kram ! 🙂

  Mikaela-

  Varsågod ! 🙂 Det kommer fler tips andra dagar också så håll utkik . Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *