DRÖMMER OM VÅR & SOMMAR…

quote_jimmy_johnson_frenchbydesign_2-476x640 2

Dagens tänkvärda. 

Gooodmorgon darlings! 

Alltså min telefon… den mår i.n.t.e. bra…. that´s for sure… Och nu ger jag snart upp alltså. Vill ju kunna knipsa pics, lägga upp bilder på instagram, sms:a normalt (min telefon raderar det jag skriver innan jag hinner skicka iväg så varje sms får jag skriva typ 3 gånger… lite störigt…) och framförallt : blogga med nytagna bilder! men jag ska ge den en chans till för igår kväll var det plötsligt 28.000 bilder i telefon igen, men på morgon noll…  Det känns lite som ett dåligt skämt! Ha, ha.

Och igår var vi ut och åt middag tillsammans med fina vänner på en sportrestaurang i stan som visade den 4:e SM-finalen i basket så där satt vi och åt och hejade på BC Luleå som hade kunnat ta SM guld, om de inte förlorat… Men, det var helt OK för mig att de förlorade för det betyder att det blir ny match hemma i morgon och då, då är jag helt övertygad om att guldet blir vårt! Och i kväll kickar Eurovision Song Contest igång! Visste du det? jag hade faktiskt inte helt kontroll, för det har inte skrivits så jätte mycket om det…  (eller så har jag bara missat alla artiklar) och Robin Bengtsson är först ut i kvällens första semi och på lördag är det grand finale!  Festligt värre! 🙂

1d324fe62756b54066f8230032481f97

Vi har fortfarande massor av snö kvar på vår gård och det har snöat senaste dagarna (hemskt, jag vet…) så jag drömmer mig bort till årets sommarfest då jag är sugen på att ALOHA tema med rosa flamingos och blomster runt halsen…

whole_playhouse_citjp4

… sen vore det inte helt fel med grön gräsmatta, gröna träd och varma vindar och jag funderar på om vi kanske ska få till ett lekhus ute på gården i år…  där darlingen kan leka butik och köra glasskiosk… det eller studsmatta får det nog bli…   (varför tillverkar ingen studsmattor i tex. rosa? eller vitt?).

Milk-and-Bookies-landofnod-and-laybabylay-final-0003_oqgpcf

Och fika ute! Åhhh som jag vill ha VÅR, eller gärna SOMMAR!  nu på en gång tack!!!  och dessa donuts är ju ett perfekt pyssel! så söta!

Nu ska jag styra upp dagen här och uppdatera min to-do-list. Och du – på sommaren (och varje gång vi är i Thailand) går den HÄR sköna CD´n alltid på repeat hemma hos mig (ja, jag köper fortfarande Cd´s, I´m very old fashion när det kommer till sånt. Ha, ha.). Passar perfekt till lounge chill efter en dag på beachen, middagar, häng i trädgården… (klicka på “play” pilen för att lyssna).

Önskar dig en magisk tisdag fylld av solsken & feelgood! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “DRÖMMER OM VÅR & SOMMAR…”

 1. Pia says:

  Ja vad är det för vår ??? Vinterjacka vantar och mössa på hundpromenaden 9 maj i Stockholm. Ja vissa år har det hunnit vara värmebölja och barnen har badat andra år ca 10 cm blötsnö spännande med vädrets makter.
  Men lite sol och 15 grader är väl inte för mycket begärt. Och att drömma sig bort är det vi får göra. Ha en fin tisdag det finns alltid en sol.

  • gizmolina says:

   Ja, vad är det för väder?! Just nu haglar det som bara det här uppe i norr och hagel kulorna lägger sig som ett vitt täcke där ute på gatorna… Helt galet! Så ja, vi får helt enkelt fortsätta att drömma oss bort i väntan på värmen och solen och de härliga sommardagarna… !

   Önskar dig en härlig dag Pia och solen, den får vi fixa inomhus med hjälp av smil och positiva tankar! Kram! 🙂

 2. Anna says:

  Ja nu längtar man verkligen efter sommaren! Underbara inspirationsbilder på Aloha tema! Dottern planerar just nu hennes förtidigt 10-årskalas & avskedsfest (vi flyttar utomlands till sommaren) för hennes vänner, som har just Hawaii som tema. Hon är riktigt duktig, sitter och skriver planeringslistor och bokar själv.

  Kram ❤️

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du dotter planerar fest med Hawaii tema! 🙂 och avskedsfest? Vart ska ni flytta någonstans? Vi pratar ofta om att kanske ta ett år utomlands vi också… hela världen ligger ju där ute och det gäller att ta tillvara möjligheterna… !

   Önskar dig en magisk dag Anna och hälsa din dotter och önska henne lycka till med festen och grattis i förskott! Kram! 🙂

 3. Åsa says:

  Här snöar det.. det är ett riktigt dåligt skämt 🙂
  Ett tips till telefonen. Stäng av den, sedan trycker du in hemknappen och på/av knappen samtidigt tills appleloggan kommer upp. Då har du gjort en omstart av telefonen. Funkade för mig när min dött. Lycka till!

  • gizmolina says:

   Och har haglar det! Heeelt galet och inte alls det väder jag beställt… Och tusen miljoner TACK för tipset om att omstarta telefon. Det ska genast testas för jag vill såååå gärna att min telefon ska bli frisk igen och att mina bilder ska trollas fram…

   Njut din tisdag och fyll dagen med lyckliga stunder Åsa! Kram! 🙂

 4. Sylvia says:

  Drömmer också om sol och värme, här i Stockholm snöar det idag:(
  Men kan glädja dig med att rosa studsmattor finns, googla bara studsmatta och rosa så får du upp förslag 🙂

 5. elin says:

  Gode råd fra en som har bodd i Nord-Norge i mange år: man må rett og slett ikke forvente vår i mai – og helst holde seg borte fra sosiale medier i den tiden da det er sommertemperaturer lengre sør og fortsatt snø i ens egen hage 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *