DU ÄR DITT VARUMÄRKE!

afd7d9d2ce004dd4c19fcc6b6122cb2f

Gooodmorgon sköna bönor! 

Jag var heeelt på fredag på morgon fram till att Johanna sa att det är torsdag?! Var nog lite trött eftersom klockan ringde ovanligt tidigt. Vi ska nämligen vara utan varmvatten hela dagen p.g.a. något fjärrvärme bygge i området så – passade på att ta en varm skön dusch innan det var försent.

Sen det här med att din personlighet är ditt visitkort… det är viktigt att inte glömma bort det för DU är DITT varumärke. Det är känslan du lämnar efter dig då du möter andra som är din marknadsföring för om den du mött inte blev trevligt bemött ja, då kan du vara ganska säkert på att den berättar det för andra… Ett exempel: jag har under många år haft ett riktigt fint samarbete med en butik i Oslo. Jag var där på öppningsfesten,  jag har varit inom och lånat kläder till styling hur många gånger som helst och jag har även shoppat en del privat där. Butikschefen var världens sötaste och hon fick mig alltid att känna mig väldigt välkommen i butiken oavsett om jag bara var där för att ta en titt eller för att shoppa. Men så hände något… Jag kom dit och kände inte alls samma härliga energi och en i personalen frågade mig “kan jag hjälpa dig med något, eller?” med ett tonfall som sa “jag gissar att du inte tänker shoppa nåt så varför är du egentligen här?”. Och plötsligt kändes det väldigt olustigt.  Jag kände mig enormt obekväm och lusten att lägga mina pengar i deras kassa var som bortblåst…    Det visade sig att de bytt butikschef och blicken jag som kund får av henne då jag kliver innanför dörren i kombo med tonfallet från hennes anställda gör att denna flotta butik gått från hot till not i min värld.  Så vad vill jag ha sagt med detta? Jo, att du är ditt varumärke så bemöt andra så som du själv önskar att bli bemött och – så som du önskar att de du möter ska minnas dig…!  🙂

14354964_10153818297805796_3685146312593166940_n

Min JIG jobbar som varumärkesbyggare och som ni vet så lanserade han nyligen KYGO LIFE tillsammans med KYGO. Jag följer hans arbete med stor beundran och stolthet… och – den HÄR filmen bara måste du se! (den är 2 min.) Det är brandfilmen till kollektionen och jag ä.l.s.k.a.r. den!!!! Slå på högsta volumen på datorn och lyssa på varje ord Kyrre säger, hans ord är dagens tänkvärda…! 

Nu kööööör vi torsdag girls! och kom i håg: fuck jantelagen! om du har en dröm så stark att du tänker på den varje dag: just go for it! oavsett vad alla andra tänker och tycker för detta är DITT liv det handlar om och vad är egentligen det värsta som kan hända…?  😉

L.o.V.e.!

P.S butiken jag refererar till ang. service är By Malene Birgers concept store… 

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “DU ÄR DITT VARUMÄRKE!”

 1. Dina says:

  Jeg er SÅ enig med deg! Og hva vet egentlig de butikkansatte om hvem som skal kjøpe eller ikke? Man skal virkelig IKKE skue hunden på hårene, for selv den mest sletne personen kan kjøpe ting til flere tusen. Jeg kjøpte feks en altfor dyr kjole en lørdag for et par uker siden, iført joggebukse og uvaska hår. Så sikkert ikke veldig fresh og handlevillig ut, men hadde dårlig tid og trengte en kjole asap. (da fikk jeg god service likevel altså, selv om jeg var stressa og svett og ufresh, haha)

  Har faktisk lagt merke til at den butikken du snakker om har skiftet butikksjef, tidligere fikk jeg ukesmail med oppdateringer derfra, som føltes ut som var fra en venninne, haha. Det har de sluttet med! Så trist at kundeservicen har blitt dårlig, for den var virkelig fantastisk der tidligere!

  Nei, takke meg til butikker/bedrifter som behandler store og små med respekt og et SMIL (hva koster det liksom?) uansett:)

 2. Lena says:

  Det bästa jag hört och läst på länge… 🙂
  Tack för att du delar med dig. Av ditt liv, din vardag, din fest och dina tankar och funderingar. Tack för att vi får följa med dig på resor. Älskar din blogg, följt dig flera år och ser alltid fram mot dina fina – glada – trevliga och härliga inlägg. Fortsätt i samma stil så har du i alla fall mig som trogen läsare forever 🙂

 3. Pia says:

  Håller fullständigt med dig om känslan när man inte är önskad som kund i butik eller t ex vid sminkdisk på NK. Har flera ggr lämnat ställen för det känns inte som de vill sälja till mig. Tvärtom i andra butiker där de är hur trevliga som helst och jag får dåligt samvete för att jag inte hittar något som passar och jag kan köpa.

 4. Astrid H. says:

  Det er derfor jeg savner din butikk! Der følte jeg meg alltid velkommen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *