Dumma blogg.se….

Allmänt

168397-2419
Glad Johanna springer fram i gangen utanfor var lagenhet haromdagen.

Phuket kl. 12.00, fredag formiddag.

Dumma blogg.se… Igar tajmade jag Johannas nap PERFEKT sa att jag skulle kunna blogga 1 time, men da fungerade ej blogg.se ;( och idag har jag & Johanna nu varit pa intrnetcafet i over 1 time men blogg.se har legat nere och borjade fungera for exakt 1 minut sedan och nu kommer var taxi och hamtar oss om 10 min + att Johannna borjar bli otalig nu….

Sa himla synd..! for internet fungerar annu ej pa var resort sa jag ar helt beroende av att blogg.se fungerar de ganger jag aker hit (det tar ca 10 min med taxi fran resorten hit).

Men, men – solen skiner och det ar varmt och skont och vi ar friska och det ar ju huvudsaken!! 🙂

Forsoker lagga ut ett par bilder nu i farten men sen maste vi ivag hem igen. Jag ska forsoka aka hit igen senare idag men annars blir det imorgon och da hoppas jag blogg.se fungerar! 🙂

P.g.a. detta tekniska underhall sa har jag heller inte kommit in pa min blogg sa jag har inte kunnat lasa kommentarerna till tavlingen = jag kan inte utse nagon vinnare annu 🙁 beklager. Men – den som vantar pa nagot gott…!

Kram!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Dumma blogg.se….”

 1. Katrin says:

  Hej!
  Hittade din blogg av en slump och nu måste jag kika in varje dag för att se hur ni har det:)Som många andra sagt är det så roligt att läsa och se bilder från ert liv i Thailand och visst är man lite avis;)Har själv precis börjat studera till barnsjuksköterska efter att ha varit mammaledig ett år och även om det är skoj att “komma igång” igen och träffa lite fler vuxna människor så saknar jag att vara hemma med min son, så njuuut av tiden du har nu! Den kommer inte tillbaka…
  Nej nu måste jag ut i kylan!
  Ha dé

 2. Susanne says:

  Hur gullig kan en sååå liten sötnos vara!! Underbar kjol.Ha en bäst helg.

 3. Alexandra says:

  Oj vad man längtar efter sommaren när man är inne och kikar hos dig!!

 4. Titti says:

  haha, man ser vilket spring i benen hon har! Det ser härligt ut! Hur gammal var hon nu när hon började gå?`Har en 7 månaders som vi väntar på nu, storasyster började gå vid 9 månader. Så 2 månader kvar då vi vet vart vi har honom!

 5. Angel says:

  Åh så tråkigt,klart mna saknar din blogg.Men ha det så underbart =)

 6. Jenny says:

  Åh vad härligt det ser ut med en liten skrutt som kan få bada springa runt! Mina små får just du nöja sig med overaller, men vi ska försöka åka till Thailand i oktober.
  Jättefin lägenhet, vilken stil!
  Måste också tillägga att din affär var jättefin, vilken dröm att få beställa varor, skylta och greja…tråkigt att det inte gick, men du verkar ha nya saker att göra iallafall!
  Är glad idag, för vi har precis fått vårt hus uppvärderat, vilket betyder inga topplån och lite nya bottenlån för att göra om badrummen!

 7. Kristin says:

  Åhh, vilken härlig bild! Man blir glad när man ser en glad Johanna!

 8. Nu är det fredag och jag känner för att önska dig och din familj en trevlig helg;)

 9. Alexandra says:

  Jag undrar vilken kamera du har? Märke och modell? Tar jättebra bilder. Eller kanske det är fotografen som är duktig? 🙂

 10. Gossip says:

  Kolla in min blogg… Besos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *