DYR HYRBIL & REPAD LACK PÅ DET…

Happy new week darlings!

Ny vecka – nya möjligheter!!! det är alltid en lika härlig känsla när en ny fräsch vecka ligger framför oss!

Och idag ska jag lämna tillbaka min hyrbil. Ja, mitt i mina mest hektiska dagar på länge då jag fredag eftermiddag hade bilen full av styling mellan Östermalm och Bergnäset så kände jag att bilen inte rullade så smooth som den ska och en sak har jag lärt mig: när man upptäcker att det är något fel på en bil, då är det raka vägen till bilverkstaden som gäller för att inte riskera att skadan blir värre än nödvändigt..  Så – jag körde dit med hopp om att det skulle vara en liten sak men självklart var det en så stor sak  att jag inte kunde köra bilen därifrån… Så – min kära bror, som också var ute och körde “hus ärenden” fick komma och hämta upp mig, köra mig till OKQ8 och sen körde jag därifrån i en hyrbil… Men att hyra bil är ju verkligen i.n.t.e. billigt så trots att jag inte får tillbaka min bil förrän fredag em så har jag bara hyrt den till idag kl. 16 så – nu ska jag strax köra ut och veckohandla + fixa diverse i pappas hus för att köra runt styling på en cykel blir lite komplicerat… Att det sen var någon som hade backat in i min fina hyrbil och repat lacken på parkeringen nedanför Strand Galleria då jag var och köpte ballonger fredag kväll är något jag inte ens orkar skriva om…

En betydligt festligare sak än en trasig bil är att vår älskade fluffiga Gizella fyller år på torsdag! så jag får inte glömma att köpa presenter också idag. Jag tänker att hon ska få ett nytt klösträd. De är ju fruktansvärt fula och passar absolut inte in någonstans men hon ä.l.s.k.a.r. det hon har (som är grönt och ser ut som en kaktus!) och nu har det blivit så slitet att ett nytt it is för dessa träd fyller verkligen en funktion.  Sen brukar vi köpa någon ny leksak också… Och det är inte bara Gizella som fyller år på torsdag, det gör även min bror! Sen är det Valborgsmässoafton på lördag (dags att planera en vårlig dukning) och 1:a MAJ på söndag så nu tar vi tillvara den här sista veckan i april 2022 och fyller den med positiv energi och preppar för en magisk Maj månad ! 🙂

 

Välkommen hem till min älskade pappas hus! Det är här jag har tillbringat min tid 24/7 innan vi reste till Dubai och varje dag efter påsk…  Att tömma och rensa ut efter pappa har varit en så fruktansvärt jobbig emotionell resa men att sedan få börja jobba med stylingen har varit en glädje för det här huset har sån otrolig potential tack vare det unika ljusinsläppet och den perfekta planlösningen.  Alltså bara att få kliva in i den här öppna ljusa hallen… 100% feelgood! (den gröna jackan är en del av min härliga Dubai shopping, den fina dörrmattan har jag beställt från H&M Home).

Och ni är många som efterfrågar före & efter bilder när jag gör om / stylar och den här gången lyckades jag nästan få till det… men inte helt… För min pappas sambo flyttade ut då jag låg sjuk i corona så jag har ingen riktig före bild av vardagsrummet, som blir det första jag visar nu, eftersom hon fick ta med sig de möbler hon önskade och rummet i princip var tomt… Men pappas bokhylla stod kvar med en del av hans boksamling. Pappa läste såååå mycket böcker ! Jag tror jag räknat till 3000 böcker då jag tömt alla bokhyllor i huset… 

Rummet var som sagt i princip tomt. Här har jag börjat att hänga upp gardinlängder mot väggen för att skapa en härlig lounge feeling, det gröna stora trädet står egentligen här hemma hos oss och mattan är också min. 

I onsdags fick jag en IKEA leverans med bl.a. nya fräscha mattor + det finaste olivträdet (som står vid soffan) och då fraktade jag även dit en av våra soffor (och mycket annat) till pappas hus… 

Och så här blev resultatet ! Rummet känns så otroligt stort, ljust och fräscht och utsikten… nej men den är MAGI!!! för huset ligger högst upp i gatan så man får känslan av att vara “on top of the world” + att jag ser ut över Luleå älven och om det är något som öppnar mitt sinne och ger mig feelgood så är det sjöutsikt ! Det är den som lockar mig att ta med mig mina J och flytta dit… ! så det blir inte lätt att släppa taget om detta fina läge… 

 

(Jag vet inte varför mina bilder fortfarande blir så små. Hoppas att problemet snart är löst. )

 

Önskar dig en riktigt, riktigt fin start på veckan !  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

46
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “DYR HYRBIL & REPAD LACK PÅ DET…”

  1. Lovisa says:

    Jag skulle inte gå igång på alla PRADA o Chanel grejer; vet inte om du tror att det skall dra upp priset gm att hänga sånt i varje hörn? Blir allt annat än classy… Det du gör i övrigt räcker GOTT!

  2. Tina says:

    Aj vad trist med bilarna! Täcker inte er försäkring hyrbil? Och den hyrbil du har nu borde ju också vara försäkrad av uthyraren så det inte drabbar dig?

    Vilket jättejobb du gör med huset! Hoppas ni går många många miljoner i vinst och efter det kan du fortsätta jobba med homestaging åt nån mäklare- det kan man ju göra i vilken stad man än bosätter sig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *