E.S.T.E.L.L.E.

I den prinsesseyra som råder så passar det med lite barnrums inspirasjon.  Så här såg lilla J´s rum ut i ett hemma-hos reportage då jag stylat det till “nyfödd”. Den där sängen från Sebra + moseskorgen är mina bästa tips till dig som ska shoppa till en nyfödd. Också en sänghimmel… den kryddar hela rummet och gör det xtra mysigt då skatten ska sova. Och en fåtölj är skönt att ha till mamma som ska amma på natten..

Åhhhh vilket FINT namn de har valt på den nyfödda prinsessan: Estelle !  WOW!   En av mina bästa vänners dotter heter Estelle och jag har alltid tyckt om det namnet 🙂 (Jonas, coolt att du var först ! )

Den här spjälsängen från svenska Englesson var den första sängen vi köpte till lilla J. Den är bäddad med skönaste sängkläderna från Lexington, den super söta (batteridrivna) mobilen  kommer från Jacadi och den här sänghimlen är ett tips om du inte har så stor plats.

Sitter och tittar på The Voice men klarar tyvärr inte att gilla programmet så strax blir det Skavlan här.  också lite mer grill chips. Gud så goda OLW´s grill chips är! en äkta svensk deliktess! 😉  (de finns ej att köpa i Norge).

Önskar dig ett härligt fredagsmyyys! 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “E.S.T.E.L.L.E.”

 1. Ja, visst är Estelle ett superfint namn! Tycker det är underbart att Victoria & Daniel vågar gå sin egen väg och inte välja drottningnamn som Kristina!
  Ha en fortsatt härlig kväll 🙂
  Kram, Linda

 2. Anita says:

  Ja, det är ett vackert namn. Men jag hade aldrig hört det innan. 🙂 Ha en fortsatt trevlig kväll. Tittar på Kanal 5 nu en film med Harrison Ford. 😛

 3. Lena says:

  Ja helt enig, så sterkt og fint navn… Blir bare finere og finere dess mer man “tygger” på navnet !! 🙂 Estelle, så fint.
  En dag, Drottning Estelle ….

 4. Hestia says:

  Jeg ser film, drikker vin og drømmer om Paris – og plutselig tenkte jeg på deg 🙂 Jeg ble veldig glad for å se at lille J har blitt bedre. Barn skal være friske og glade!! Gratulerer med den svenske nye prinsessen med det fantastiske navnet Estelle. Det klinger så godt når man sier det høyt.
  Gizmolina klinger også godt. Jeg er glad du valgte det navnet til butikken. Gizmolinas Closet blir perfekt som navn på nettbutikken og Gizmolinas er ikke et navn på en blogg, det ER bloggen. Det er sikkert litt strevsomt for tiden, med sykt barn og mange baller i luften. Derfor vil jeg bare minne deg på at det er bare EN Anna Stina. Husk å ta vare på henne også!

  -STOR klem/kram-

 5. Fru Svensson says:

  Hade aldrig hört namnet förrän i våras då jag mötte en dam som presenterade sig som Estelle.
  Jag var tvungen att fråga en gång till vad hon sa sen talade jag om för henne att jag tyckte det var ett mycket vackert namn,och det tycker jag fortfarande 😉
  Ha en underbar dag.Kramar från 31 grader i skuggan 😉

 6. Mikaela says:

  Älskar Johannas rum! Har säkert sätt det mååånga ggr speciellt nu när vi själva väntar en liten prinsessa. Klickade hem den härliga babykorgen i veckan som jag längtat så efter. Vi bor flera trappor upp med tvättstuga i källaren så det underlättar verkligen att Filippa kan sova vidare även om mamman inte kan 😉

  Tycker Estelle är ett riktigt fint namn. Passar på en prinsessa 2012.

  KRAMAR!

 7. Otroligt mysigt rum Johanna hade som bebis. Verkligen prinsessigt =)!

 8. Kristine says:

  Fint barnerom!!
  Husker hvor kjekt det var å lage til baby rommet til min jente, som snart er 6 år…..:( Tiden går fort! Ta godt vare på den, snart er de kun ute med venner.

  Liker så godt når du viser interiør bilder, for de er så fine og inspirerende!! 🙂 TAKK!

  Estelle er et fint navn.

  Nyt dagen, den er her for at vi skal gripe den!
  HEr regner det, igjen ;(

  Klem Kristine

 9. Heidi says:

  Hei
  Takk for en inspirerende blogg!
  Fine bilder av din datters rom. Sengehimmelen over den første sprinkelsengen hun hadde – hvor er den kjøpt?

  Hilsen Heidi

  • gizmolina says:

   Tack för fina ord ! 🙂 Den sänghimmel som står på ett stativ på golvet är köpt hos Fru Lyng här i Oslo men tyvärr tror jag inte att de har kvar den i sitt sortiment… Men checka ! håller tummarna för att du får tag i den. Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *