“Efter Tio” om bloggning..!

Allmänt

168397-1711
Bild på Katrin Schulman från hennes blogg. Hon har t.o.m. blivit vald som en av årets kvinnor av tidningen "Henne" tack vare hennes blogg. Hur fränt som helst! 🙂

Idag är "bloggning" ett tema på Malous program "Efter Tio" och som den bloggare jag är så får jag ju inte missa det! 🙂 En av gästerna är en av mina favorit bloggerskor: Katrin Schulman!  Jag tycker att hon är hur cool som helst och skriver så härligt ironiskt att jag skrattar varje gång jag tittar in hos henne. Hennes blogg hittar du här: http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/katrin/

Och på tal om bloggning… Nu närmar sig min premiär bloggning hos "Kamille", jag meddelar när det är dags! Blir en av närmaste dagarna (ting har tagit tid hos dem pga tekniken..).

Att blogga makes me happy! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to ““Efter Tio” om bloggning..!”

  1. Sofia says:

    Såg det på TV.. grymm liten tjej det där 😀

  2. Mjuk says:

    Men oj, vad spännande att du ska börja blogga för Kamille! Kommer dock sakna den här sidan.. Eller ska du vara kvar här också?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *