Efterlängtad S.A.T.C. premiär!


Ååååå vad jag LÄNGTAR till Sex and the city the movie kommer ut på dvd! 🙂 Surfade precis in hos VideoNova (videobutiken i Bogstadveien, vid United Bakeries) och där har den premiär den 22:a oktober. Sen surfade jag in hos Amazon och där kan jag få den IMORGON om jag beställer den nu mellan kl. 17.30 & 22.30 ! Låter ju nästan för bra för att vara sant ?!

Så – om du vill se den imorgon kan du klicka hem den här:

1. Sex and the City – The Movie (Special Edition) ~ Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, and Cynthia Nixon (DVD – 2008) Buy new$34.98 $22.99 25 Used & new from $20.99 Get it by Thursday, Oct 9 if you order in the next 5 hours and choose one-day shipping. Eligible for FREE Super Saver Shipping. 4.1 out of 5 stars (105)   Or Watch It Now On Amazon Video On Demand

Det är underbart att gå och längta och vänta efter något så fabulous som denna film !!! 🙂

Nu ser Johanna på Bolibompa och jag ska slänga ihop lite middag, det lutar åt pytt i panna. Enkelt & gott !

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Efterlängtad S.A.T.C. premiär!”

 1. cecilia says:

  Fast en dag gäller väl bara om man bor i USA? Annars verkar det ju väldigt bra 🙂

 2. Rebecka says:

  Jag tror bestämt att jag är så snål så att jag laddar ner den istället.. 😉

  Kramar! Du har förresten en jättehärlig blogg som jag inspireras av varje dag. Johannas rum ser ut som om det vore taget direkt ur någon internationell inredningstidning.

 3. queenpeach says:

  tror inte det finns nån bättre film faktiskt! Kolla gärna in i min blogg, följ min flytt till Bangkok och vinn finfin klänning 😀

 4. Irene says:

  Long time no see 😉

  Nu har jag kommit tillrätta i Thailand. Du följer väl min blogg A-S?

  Kram

  Irene

 5. klara says:

  den filmen är så grymt bra! 🙂

 6. Ghostfriend says:

  vad är det här för skit?

 7. Josefine says:

  Nu fick jag också fram din gamla pres för första gången. Något är kanske fel? Hoppas Johanna somnar sött ikväll. Puss!

 8. Cecilia says:

  Ha en bra kväll! Kolla gärna in min blogg!:)

 9. josse says:

  sex and the city som är så bra=)

 10. Bellis says:

  Ohh ÄLSKAR den filmen :D:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *