Efterlängtade extensions.


Mitt batteri på kameran tog slut så detta var den enda bilden jag hann ta…  Lisa är världens bästa på extensions och idag fäste hon 100 stycken på mig.

TACK snälla ni för alla fina kommentarer jag fått ang. mina nya lockar !  You make me HAPPY!!! 🙂

Att fixa håret var "dagens prosjekt" och jag måste erkänna att jag längtat efter den här dagen ändå sedan jag tog ur mina extensions i november inför Thailand resan för efter att ha haft de i ca 4 år så har jag blivit lite "beroende".  Jag & Johanna ankom "Spaghetti" (salongen) och mötte upp världens bästa Lisa (hon är the BEST! på extensions) kl. 11.00. Då beställde hon håret (som kommer åkande med taxi) och jag gick en liten tur med hjärtat så att hon somnade. Sen tillbaka igen kl. 11.45 och strax före kl. 15 så var jag klar ! 🙂

Johanna var en liten ÄNGEL absolut hela tiden och tittade på Musse på dvd då hon vaknat (jag tog med vår lilla dvd spelare). 

Och till er som undrar: ja, jag somnade då jag nattade 😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Efterlängtade extensions.”

 1. Anonymous says:

  Vad kostar kalaset med ditt extrahår egentligen? Är det pga att du tycker dig ha för tunt hår själv du sätter i extra hår?

 2. Anonymous says:

  Vad kostar kalaset med ditt extrahår egentligen? Är det pga att du tycker dig ha för tunt hår själv du sätter i extra hår?

 3. Anonymous says:

  Sorry nu blev något fel därav två inlägg. Förlåt!

 4. AnnaStina says:

  Anonym-

  Extensionskalaset kostar alltför mycket… 😉 Jag gör det för att jag trivs så bra med det och för att jag tycker att det är snyggt! och för att det gör håret både tjockare och lite längre 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *