Efterlysning: Vem är ägaren till detta vackra barnrum?

Allmänt


Underbart fint prins-rum. !

Den 28:e maj så lagrade jag några bilder från ett fantastiskt fint barnrum som jag hittade då jag surfade runt på bloggar MEN – jag missade att skriva upp vilken blogg jag hittade bilderna på ? Så – nu sitter jag här och hoppas att någon av er som läser min blogg känner igen dessa bilder och kan ge mig bloggadressen till ägaren av detta  fina barnrum ?!

   
Jag tycker att det är super fint med vimplar på barnrummet och en ljusslinga lyser upp i höstmörkret.

Och föresten – om du har ett fint prins eller prinsesse-rum så är du välkommen att mejla mig en bild av rummet till gizmolinas@hotmail.com   så lägger jag upp och visar några rum här på bloggen 🙂

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Efterlysning: Vem är ägaren till detta vackra barnrum?”

 1. mantis says:

  Jättefint barnrum. Men jag tycker inte att det enbart passar prinsar. Kunde lika gärna vara ett fint rum till en liten tjej. Kram

 2. Anna says:

  Hej Anna-Stina! Detta är första gången som jag hittar till din blogg, och jag måste bara skriva till dej. Jag tycker din blogg är underbar och positiv och du är en sån person som man bara önskar man hade i sin bekantskapskrets! Ha en härlig helg!//Anna

 3. mantis says:

  Förresten kommer bilderna från den underbara bloggen vita villa vila, på följande länk:

  http://vitavillavila.blogspot.com

 4. maria says:

  Här kommer adressen till ägaren av det fina pojkrummet: http://vitavillavila.blogspot.com/

  Ett jättegulligt rum, verkligen!

  Johanna har också ett riktigt drömrum för en liten prinsessa.

  Tack för en jättebra blogg och trevlig helg!

  Kram Maria

 5. Madelene(Landvetter) says:

  Hej du underbara.

  Hoppas att ni har en trevlig fredag.I dag öppnade jag på min förskola så jag slutade kl 13.00 jätte härligt när det är fredag.Här regnar det.Så jag och Emma är inne och mysser eldar i spisen och en massa tända ljus och livet känns underbart (fast det regnar)Hoppas att ni får en fort satt trevlig Fredag.Ge Johanna en kram från oss.

  Kram Madelene

 6. Hej

  Ger dig ett tips till!

  Möjligt att de ovan har rätt ang barnrummet men jag ger dig även denna blogg

  http://juliasvitadrommar.blogspot.com/

  Vet att hon gör de vimplarna som är på detta rum!

  Kram Åsa

 7. mia says:

  Kan också tipsa om en annan fin blogg med vackra barnrum http://bodil-bo.blogspot.com/. Hon är norska…du kanske känner till den?

 8. amanda says:

  så gulligt. =)

 9. Anna says:

  Jag tycker det är lika mycket flickrum som pojkrum och vad avgör huruvida rummet är ämnat åt det ena eller andra könet?

  Blått är en fantastiskt fin färg, röd och rosa också. Varför ska färgärna tillskrivas pojkar och flickor?

  Prinsessor gillar säkerligen blå segelbåtar och prinsar vill garanterat leka i rosa kuddhav.

 10. Sanna says:

  Vimpeltips:

  http://www.vinklarochvrar.tk/

  Jag har precis sytt likadana egna.. Har dock inget kort ännu att visa.

 11. Martina says:

  Ha vad roligt, just det barnrummet har jag också sparat! När jag inreder ska jag absolut ha vimplar och ljusslinga! Men Johanna har ju underbart rum! Älskar hennes säng!

 12. annika says:

  Verkligen jättefint rum, önskar att jag hade en liten att inreda till! Överkastet och kudden som hör till har jag som min yngsta tjej ska ha i sitt rum när vi målat om, hon vill inte ha råsa längre så ljusblått lite marin betonat och lexington kommer att få bli det nya (hon älskar blått nämligen) kram

 13. annika says:

  Verkligen jättefint rum, önskar att jag hade en liten att inreda till! Överkastet och kudden som hör till har jag som min yngsta tjej ska ha i sitt rum när vi målat om, hon vill inte ha råsa längre så ljusblått lite marin betonat och lexington kommer att få bli det nya (hon älskar blått nämligen) kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *