EFTERMIDDAGENS.

Allmänt

Min fina cure poncho från Chill Norway matchar mina Ugg´s (från Zimba) perfekt också inviger jag nya jeans från Zara som jag shoppade i Phuket.

Oj, vad svårt det var att klä sig plötsligt…. jag är ju tokfrusen idag efter att jag lämnat +36 mot typ +5 (? vet inte helt hur många grader Oslo bjuder på i dag…?)  så jag blev sååå osäker på vilket ytterplagg jag skulle välja? men gick för något varmt.  För att slippa frysa… och glad är jag för det !

Nu var jag i och för sig inte ute så länge, gick bara en snabb t&r till mat+ blomsterbutiken och alltså hjälp vad jag s.a.k.n.a.r. Thailand. Det är så galet bekvämt liv där nere och det är så lyxigt att få sina matpåsar packade och utburna till bilen…där chauffören väntar… Åhhh….love it ! Och att slippa laga mat… har inte rört spisen på nästan 3 veckor. Eller jo, jag kokade lite pasta till J en dag men that´s it.

Det är såååå mysigt att vara hemma hos Gucci igen. Älskade Gucci som världens bästa Heidi tagit hand om när vi varit borta (och tack också till E, S & K som hjälp till!) och alltså min väska från Marc Jacobs som jag köpte förra våren visade sig ju vara ett superköp. Färgen är klockren s/s -13.

Nu rullar Go´Kväll på TV´n här hemma och jag ska fixa middag.  Det blir en svensk/norsk lördagsklassiker: tacos ! 😉

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “EFTERMIDDAGENS.”

 1. Christina says:

  Behåll värmen från Thailand i kroppen och tänk att snart kommer den försenade våren så fryser du inte. Är själv väldigt frusen men efter en resa till solen så är jag inte lika känslig för kyla.
  Njut av att vara hemma.
  Kram

  • gizmolina says:

   Jag behåller absolut värmen genom alla härliga minnen från våra veckor där nere också är det skönt att veta att vi snart ska resa tillbaka…. 🙂 Och ! att våren snart gör din entré ! Underbara våren ! Önskar dig en riktigt härlig dag ! Kram !

 2. Nilla says:

  Förstår dig så väl, vi kom hem från Phuket för 2 v sen, och det går inte en dag utan att jag vill åka tillbaks igen. Det var väldigt lungt o skönt, o vi funderar starkt på att resa ner redan i sommar igen. Även om det är lågsäsong så är väl många hotell o restauranger öppna? Ha det gott o nu kommer äntligen fler uppdateringar igen, av min favoritblogg :-)) Kraam!

  • gizmolina says:

   Ja, nu ska jag blogga på “som vanligt” ! Är super peppad ! 🙂 Jag kan varmt rekommendera Phuket i lågsesong ! allt är bara bättre där då tycker jag eftersom det är sååå lite turister så man har stranden för sig själv. Det som är den största skillnaden mot högsesong är att man inte får bad långt ut / simma ut i havet p.g.a. undervattens strömmar så det är röd flagg överallt. Men doppa sig kan man alltid ! 🙂 Vissa restauranger passar på att renovera etc i lågsesong men annars är allt öppet precis som vanligt. Det är många från tex Austrailen som semestrar i Phuket på sommaren. Njut din söndag ! Kram !

 3. Wilhelmine says:

  Hei på deg;) Det er jo det som er så fantastisk med Thailand, ut å spise, sjåfør hele dagen, tøyet blir vasket og man kan bare ta det med ro…vi snakker om det hver dag at vi vil reise ned til sommeren, skulle gjerne likt å vite hvordan det er der da…kanskje bare ennå mere ro…og det er jo toppen. Gleder meg til å følge bloggen din her hjemme også. Solklem fra Wilhelmine

  • gizmolina says:

   Sommaren är fantastisk i Phuket ! (se mitt svar i kommentaren ovan). Men det kan så klart regna en del men det är de soliga dagarna man minns när man kommer hem och värmen är konstant oavsett ! 🙂 Vi var där ca 3 veckor förra sommaren och hade oturen att det regnade ca 1 uke men då hade det varit knallväder i ca 1 månad innan och det var super väder ca 1 månad efter så vi hade bara otur… Nu kommer jag att blogga på som vanligt igen och det känns riktigt kul ! 🙂 Önskar dig en soft & skön söndag ! Kram !

 4. Nilla says:

  Vad bra, då kan det absolut bli en resa till paradiset snart igen. Vi bodde en vecka på Kamala beach, och vi blev helt kära i det stället. Man levde liksom på stranden, och allt var så soft och lungt. Men dom sa att nu var dom sista gästerna där, sen skulle dom själva ha lite ledigt och stänga för några månader, därför trodde jag att det var lite mer “dött” under lågsäsong.
  Ha en underbar söndag, här i Uppsala lyser solen och vi kan äntligen ana våren 🙂
  Kramar till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *