EMILY IN PARIS…!

God söndags kväll! 

Mitt jet-lag sitter verkligen i och jag somnar så fort jag sätter mig i soffan…zzz… Så i kväll har jag kämpat på med att se klart de sista episoderna av Emily In Paris för ja, säkert 3:e gången. Jag får se om hela tiden men nu har jag till slut bara sista delen av sista episoden kvar. Har du sett? Jag älskar serien och Johanna har redan sett 3:e säsongen minst 3 gånger. Det enda som stör mig lite är stylingen av Emily. Tycker att den var snäppet vassare i de tidigare säsongerna. Mindy däremot är super cool även i 3:e !

Och idag har Johannas syssling som varit här på besök i helgen rest hem men mer om min helg i morgon. Nu måste jag dyka i säng så jag inte somnar här vid köksbordet.

Önskar dig en riktigt god natt!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

♥♥♥

44
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *