EN ÅRLIG HAPPENING…!

Goood söndag mina vänner! 

Vilket fantastiskt väder!!! Wow!!! Solen strålar och det har varit riktigt varmt i luften. Sååå lovely! Och min söndag startade tidigt eftersom JiG hade tidig take off och sen så har jag passat på att vara ute och bl.a. byta ut ljusslingan runt hela terrassen, en årlig “happening”  (jaaa! jul-belysning-avdelningen på Rusta var i box i fredags) som jag är såå tacksam över att jag kan checka av!

Tyvärr så har jag en nagel som hänger löst som gör att jag har såå svårt att skriva på tangenterna aj, aj, så ont det gör… men förhoppningsvis så trillar den av snart (har inte fått nageltid förrän på fredag) , till dess får jag bjuda på ett bildregn från Casa Gizmolina denna vackra höstdag.

 

Nu är det verkligen höst på riktigt ute på gården här hemma och dagar som dessa då himlen är blå och luften krispigt sval är 100% feelgood..! 

 

…magiskt…

 

…ett tydligt hösttecken? att parasollet är hopvikt. 

 

Jag har köpt lite höstväxter till terrassen och nya korgar från Ö&B + Blomsterlandet. 

 

Fräscht !

 

Lights on….!

 

 

Nu ska jag avsluta min helg med And just like that, säsong 2, för det är hög tid att jag ser klart den serien nu. Började att se då den hade premiär men tyckte att den var så seg att jag kom av mig…zzz… så började se om Gossip Girls med Johanna istället. Men nu, nu ger jag den en chans till, har kommit till 3:e episoden. Har du sett? Vad tyckte du?

 

Önskar dig en riktigt mysig söndagkväll fylld av feelgood!

 

 

Kramar & Kärlek !

Miss.G.

31
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “EN ÅRLIG HAPPENING…!”

  1. Lunamoon says:

    Vill ni inte plantera något framför altanen? En vintergrön idegranshäck förslagsvis(inget jobb).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *