EN BÄTTRE TISDAG!

Allmänt

Mina kära bloggvänner! 

Dagarna flyger fram och det märks att sommaren gjort sin entré för plötsligt är jag nästan bara ute och det är ju såååå underbart super härligt !!! Men, det ger även dåligt samvete och varje kväll som jag lägger mig med vetskapen om att jag inte bloggat så somnare jag sämre…  det är som att något saknas… Så – förlåt frånvaron, nu tar vi nya tag!

Och idag lille-lördag och i morgon resedag! Oh yes, igår bokade vi plötsligt en resa till Oslo så vi girls har take off i morgon och jag är uppe så här sent (klockan är strax efter 01.30…) för att vänta in sista tvättmaskinen + att jag provar outfits vilket går sisådär eftersom jag tydligen gått upp så mycket sedan vi var i Cph att jag inte kommer i de snygga byxorna jag köpte där längre (jag köpte 2 par i olika färger..). Alltså att det ens är möjligt?!? på så få veckor?! Så nu undrar man ju… är det p.g.a. alla kinasnacks? eller är det en bulle i ugnen?  ha, ha.   Anyway – byxorna SKA på a.s.a.p. så till veckan blir det typ dubbla pw´s per dag. minst.  Och på tal om att livsnjutningen sätter sig runt midjan… igår var vi ute på en riktigt god & trevlig middag tillsammans med fina vänner så ja, det var helt klart en bättre tisdag…! 🙂

Ha, ha. jag tvingar aldrig min dotter att vara med på bilder, nej, absolut inte. 

Alltså den där drinken (gjord på bl.a. rosévin + rabarber)… såå fräsch & god! 

Happy friends.

Och alltid en selfie av the mamas som en grand finale! Ha, ha.  (tusen tack för en trevlig kväll kära B och söta S!)

 

Nu hänger jag sista tvätten och sen dyker jag i säng..zzz…!

GoDnAtTkRaM!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “EN BÄTTRE TISDAG!”

 1. Ulrikah says:

  Hej!
  Härligt att följa din blogg! Dina inlägg ger mig alltid så mycket energi
  Jag tycker dock inte att du ska ha dåligt samvete och behöva be oss, läsare om ursäkt om du inte bloggar dagligen. Blogga helt enkelt när du hinner och har lust
  Och fortsätt njuta av livet, byxor kan man alltid köpa i större strl.
  Ha nu en riktigt trevlig Osloresa

 2. Elin says:

  I Oslo er det så varmt at du ikke trenger bukser

 3. Eva-lis says:

  Tyvärr så hamnar det mesta kvinnliga fluffet runt midjan.

  Men satsa på två glas vin i veckan inte mer och skippa juicer så kommer du snabbt se resultat och läsk är ju också helt no no ! Du kommer lyckas galant att ha byxorna till midsommar.

  Och härliga pw rensar hjärnan och skapar plats för nya tankar !

 4. L says:

  Jäklar vad SNYGG du är på selfie bilden! 🙂

 5. Lisa says:

  Exakt! Dra ner på alkohol/juice (dvs kcal i drycker)och fett – annars kommer inte pw att ge resultat- lättare kapa några hundra kalorier gm lättare mat än att gå bort dem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *