En blivande shopping prinsessa.

Allmänt

168397-1177
Mitt älskade hjärta i december 2006, då var hon ca 4 månader sötisen. Hon fick bodyn i julklapp av mig och den sköna Gucci babyhandduken med huva shoppade jag på Gucci butiken i Köpenhamn strax efter att jag fått veta att jag var gravid. Det var en av de första "baby sakerna" jag köpte. Eftersom den är vit så kunde jag shoppa oberoende av om jag skulle få en prins el prinsessa 🙂

När mitt hjärta satt på kassadisken och lekte med betalningsterminalen tidigare idag så kom jag att tänka på den här bilden 😉

Hjärtat hade lite svårt att somna i kväll för hon visste inte helt hur hon skulle ligga i sin säng för att slippa bli så täppt i näsan.. Men till slut så hittade hon rätt läge och vips! så sov hon hur gott som helst.

Tyvärr går ju IDOL mitt i nattningen så jag fick inte med mig allt i kväll men den där "Miss.Picasso" får mig att börja gråta varje gång hon går vidare bara för att hon själv gråter så mycket. Det verkar vara en så jätte stor sak för henne att gå till final så när juryn i kväll sa att hon är en stjärna i världsklass så riktigt såg man hur GLAD hon blev. Henne håller jag tummarna för!

Nu ska jag ta och softa lite för min näsa rinner heeela tiden också har jag en dum hosta som tydligen trivs så bra i min kropp att den inte har några planer om att försvinna.. Försöker skrämma bort hela förkylningen med Kina Snacks nu, blir spännande att se hur det går 😉

Snart tillbaka.!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “En blivande shopping prinsessa.”

 1. En riktig Gucci-baby är hon !!!! =) Tidigt ska det börjas, förstås 😉 Vet du, svarar på mailet imorgon, blir plugg hela dagen lång…bara dagishämtning på eftermiddag =)

 2. Linn says:

  Tack själv för att du är så fantastisk då du
  delar med dig av ditt underbara liv. Du är alltid sprudlande glad och det smittar av sig…jag sitter med ett leende på läpparna då jag läser din blogg. Hoppas förkylningen går över snart! kram

 3. Elin says:

  Ses snart säger du och jag säger godnatt;) Olika dygnsrytm kanske?!

 4. Ida says:

  Sicken söt bild:D Jag gillar också Marie i Idol, missade det idag men hon gick alltså vidare?

 5. Hilde says:

  På jobb jeg, så tidlige kommentarer her:-) Starter dagen med litt frokost og blogglesing til.
  Morsomme tekst-gensere(eller er det heldrakt tro) fra No Added Sugar, har den genseren til jentene mine jeg også..og en del andre derfra:-)
  Har du sjekket ut den “do not disturb, princess sleeping” og “perfect” som er hvit og rosa-stripet? De er skikkelig søte.

 6. Amelie says:

  Alltså, Kinasnacks. Jag har bott i Sverige i hela mitt liv och ätit en hel del choklad och godis men aldrig köpt Kinasnacks. Jag tror knappt jag lagt märke till den påsen. Men idag är det fredag och jag ska för första gången i mitt 30 (nånting) åriga liv köpa mig en påse Kina snacks!! Ha en härlig fredag! Det ska jag ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *