En bloggis, taccos & Ikea.


Idag blev det min favorit tunika från Hunkydory igen och Zara jeansen och Johanna har på sig skön klänning från MyCinnamongirl. Visste du föresten att MyCinnamongirl har öppnat en conseptstore i Bogstadveien? Butiken slog upp portarna i starten av december och den ligger i Bogstadveien 2 (där Kookai var tidigare).

Oh my, är det redan söndag? Min lördag blev verkligen “dagen som försvann”…  Jag skulle bara ut och fixa några ärenden runt kl.13 och på den vägen blev det… var inte hemma förren klockan var närmare 17 och då tog det bara några minuter så kom en ur-gullig liten familj och köpte Johannas gamla spjälsäng som jag haft ute på Finn.no (norska blocket).  (Helene & Co: det var jätte trevligt att träffas och jag hoppas att er lilla prins kommer sova gott i sin nya säng!)


När jag var på Ikea idag så kom plötsligt en super trevlig tjej som heter Hilde fram till mig och berättade att hon läser min blogg. Jag blev sååå glad ! 🙂  Hon lyste verkligen upp mitt Ikea besök. (Tack för att du kom fram och hälsade Hilde! Önskar dig ett fantastiskt 2010. Klem! 🙂

Kvällen bjöd på taccos middag (perfekt lördagsmat) och sen mina vänner var min plan att se en dvd som jag tänkt att se i över 1 år (fick den i julklapp -08), nämligen Mamma Mia. I know, det är helt galet att jag inte redan sett den men bättre sent än aldrig 😉  Hur som helst: Johanna blev överlycklig över all ABBA musik så hon höll sig vaken rekord sent i kväll och själv slumrade jag till så jag har inte sett klart filmen ännu. Men imorgon så!


Dagens familjebild 😉  Johanna & JIG kör high-five över mitt huvud 🙂


Mys & Bus.

Ni kanske är nyfikna på vad som fick följa med hem från Ikea? Ljus, värmeljus och ännu fler ljus… också förvaringspåsar som jag ska packa ner kläder i och bära upp på vinden, så festligare shopping än så blev det inte idag. Köpte föresten en ram till en bild som Johanna gav oss i julklapp också (fot & hand avtryck). Det var helt galet mycket folk både på Sandvika Storsenter & Ikea och på måndag kickar de flesta butikerna igång salg.

Bäst jag avslutar dagen och hoppar i säng nu.

NaTtAkLeM! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “En bloggis, taccos & Ikea.”

 1. Maria says:

  Gott nytt 2010 kära du! I år har jag ett nu-ska-jag-banne-mig-hålla-detta-nyårslöfte och det är att leva nu, njuta av småsaker och veta att jag duger som jag är! Vet att du med din blogg stöttar mig om jag går vilse. Söker jag ett gott skratt läser jag kommentarerna som endel skriver till dig, människor som verkligen gått vilse & letar fel hos allt å alla. Tack än en gång för att du finns! Ska hålla utkik efter dig nästa gång jag är hos "svigers" i Oslo. Krams m

 2. Kristnine says:

  HEI og godt nytt år til deg!! HEr laver snøen ned, og kjekt er det. Det betyr aking i gaten eller å renne på ski. Alltids kjekt å titte innom deg og din blogg. Du inspirerer meg i hverdagen 😀 Denne julen har gått fort, fra selskap til selskap – men så kjekt. Vår lille storkoser seg, får pynte seg og leke med barn (koser seg i bhg også). Likte din nye side i Kamille, Kamille mor og barn siden. Gleder meg utrolig til neste nummer kommer !!! Du er som vanlig flink!!! Ha en fin søndag:D Gleder meg til flere interiørbilder fra deg !!:D Klem

 3. Maria says:

  Hej och God Fortsättning på det nya året!
  Måste bara tacka dig för en helt galet bra blogg!!
  Blir alltid så glad och full av inspiration varenda gång man läser dina härlig inlägg:-)

  Ha en härlig söndag.

  Kram Kram

 4. En bloggis says:

  Hej! Tack för en fin blogg.

  Tänkte bara höra vad du som bor i Norge tycker om Nøstebarn?

  Gott Nytt År!

 5. chatarina says:

  Hej! Jag har också tunikan ifrån Odd Molly..jättefin!! Med en liten risk..att verka tjatig:)..men vill du ge mig några tips om fina collage med text i? Jag är ny inom detta med blogg, så jag frågar runt lite här och var på de bloggar jag tycker om..och hoppas på svar. Ha en jättebra dag!!

 6. luckeboi says:

  Brukar du godkänna dina anonyma kommentarer? Fast dom är elaka. Undrar bara? 🙂

 7. Helena says:

  Jättefin byrå, vart har du köpt den!??

 8. peggy says:

  Hej, tack för att du förgyller bloggvärden.
  PS vad är det för fin klocka du har på bilderna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *