En busig badflicka.

Allmänt

168397-1434
En nybadad prinsessa för en liten stund sedan. Vi tok busade!

Mitt hjärta har varit på världens gladaste humör hela kvällen. Hon har skrattat såå mycket och det har varit såå mysigt. Före & efter hennes bad har vi tok busat och skrattat så vi "kiknat". Underbart!

Alldelens nyss la jag henne i sin säng och nu sover hon redan sött efter att hon druckit upp sin välling. Så fördelen med att det blir så mörkt så tidigt är att det blir tidigare kvällar. I alla fall för Johanna, själv lyckades jag ju vara uppe till 2 igår igen… Jag måste skärpa mig 😉

Nu ska jag ge mig själv lite skön "egentid" med bladerna jag shoppat och ostkrokarna jag köpt. Sen ska jag visa er de rosa prinsesse saker jag shoppat idag! 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “En busig badflicka.”

 1. Camilla says:

  Så skönt för dig att få lite egentid så här på kvällskvisten, Tilda har varit hemma pga snuva o hosta idag. Själv hade jag ett ledningsmöte på eftermiddagen och därför åkte hennes pappa hem ifrån jobbet så jag lämnade henne där några timmar. “Tyvärr” vilade dom middag så jag har en pigg sexåring här ikväll som verkar lååångt ifrån sänggående 🙂 Hon har dragit ut dockvagnar, stolar och allehanda STORA tillbehör ifrån sitt rum och har sen byggt ett eget hus i vardagsrummet. Så det får väl bli städning när hon väl slocknar.

  Kram till er!

 2. Hanna says:

  Har nyss börjat läsa din blogg, hittade hit via josefins. Och nu är jag beroende! för precis som Josefin så lyser du upp vardegen lite, du ger mig positiv energi genom dataskärmen och inspirerar verkligen! TACK för det!

 3. turbotrollet says:

  Ja, hon ser minst sagt glad ut! ;D

 4. Pethra says:

  Vilken glad liten tjej ni har. Alltid ett stort leende på hennes läppar, värmer att se men sen är det väl som så att föräldrarnas mentalitet smittar av sig på barnet. Ha en fortsatt härlig måndagskväll!

 5. josefine says:

  Å så skönt, jag skrev PRECIS ett inlägg om egentid, så kikar jag in här. Vi två är lite lika ibland =) MYYYS nu o jag tror du samlar SÅ mycket energi som du kan använda sen i Thailand till inredning o MYS. Vi måste lekdejta de få dagar vi kan sen… vi ska skola in o åka t Sthlm! Skriv gärna hos mig när ni evt kommer hem! PUSS o pussa lilla svärdottern min haha 🙂

 6. Det bästa som finns i hela världen är att skratta tillsammans med sitt barn;)

 7. Emma says:

  Vad gulligt 🙂

 8. Sanna N says:

  Mys från mig också, du är så rolig o jag blir så glad av dig, du ger glada kickar o fniss stunder..vilken toppen mamma du är också..jag är så nyfiken på hur du fixar håret m spolar/rullar , kan du inte ge lite hårtips på din blogg någon da gnär du har tid…, vad har du för styling mm du är så fin i håret jämt..//kram

 9. AnnaStina says:

  Camilla-
  Så mysigt att “höra” från dig! 🙂 Jag skrattade gott då jag läste att din sessa var piggelin i kväll och passade på att bygga sig ett hus. Det är fantastiskt vad de är kreativa de små liven 😉 Hoppas att hon somnade sött i hyfsad tid och att du fått lite mysig egen tid du också!? Hur går det med Sex and the city föresten? Har du sett alla avsnitt ännu? 🙂 Jag kom på att jag inte svarat dig på din fråga ang. “Zara”. Du hittar flera “Zara” butiker i Stockholm, den största ligger vid sidan av NK (mitt emot MAX-grillen). Så du har aldrig varit där? Dit måste du gå nästa gång du är i Stockholm! Där kan man fynda! 🙂 Önskar dig en härlig tisdag! Kram! 🙂
  Hanna-
  Tack så jätte mycket! 🙂 Nu piggade du upp mig med ditt trevliga inlägg och jag blir GLAD när jag läser att jag inspirerar 🙂 Jag önskar dig en härlig tisdag och hoppas att vi snart “ses” här på bloggen igen. Kram 🙂
  Turbotrollet-
  Ja, visst gör hon 🙂
  Pethra-
  Tack! 🙂 det är ju som sagt så att barn gör som föräldrarna gör och själv ler jag så ofta jag bara kan 🙂 Kram! 🙂
  Josefine-
  Haha, svärdottern? du är underbar sweetie! 😉 Mitt hjärta har hållit krampaktigt i kortet hon fick av dig heeela dagen idag. Hur sött som helst! Vi kommer hem sent fredag kväll och vi leker gärna redan i helgen! 🙂 Skriver till dig på din blogg imorgon för nu jobbar jag på som tusan med att besvara alla dagens kommentarer här och sen ska jag gå raka vägen till sköna sängen 🙂 Önskar dig en FAB tisdag, hoppas den blir rosa! 😉 Puss! 🙂
  Isabellas pappa-
  Absolutely! Det finns inget som slår det! 🙂
  Emma-
  Tack! 🙂
  Sanna N-
  Dina inlägg gör mig glad!! Tack! 🙂 Jag är ju lite tokig som rullar håret nästan varje dag men det går på rutin och jag älskar det 🙂 Vad kul att du tycker att jag är fin i håret, tack! Jag har fotat mig själv med hårrullar och lagt ut lite tips tidigare på bloggen. Borde ta och “kategorisera” mina inlägg så att du kan hitta det lättare.. men du kan ju söka lite i min blogg och om du inte hittar det så ska jag lägga ut det på nytt! 🙂 Men en sak som jag i alla fall inte kan leva utan det är mitt hårspray från “Bed Head TIGI” som heter “Hard head”. Utan det blir det “bad hair day” 😉 Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *