En cool sak…!

Allmänt

168397-1765
När jag kom hem från jobbet i kväll så busade jag och Johanna i hallen / gången. Hon ÄLSKAR att stå och spegla sig och på fotot leker vi "tittut" med spegelbilden. Hur kul som helst! 🙂

Nu ska ni få höra en cool sak:

Jag kan se vilka ni är som skriver till mig under olika påhittade namn….! Så i kväll vet jag tex  att 2 namn som gett mig kommentarer egentligen är samma person. Intressant! 😉  

Vi  har ätit jätte god Indisk middag och nu sitter jag och softar i sköna fotöljen, mumsar på lite "Bocca" och tittar på underbara final dansen i "Dirty Dancing" som går på TV. "Nobody puts Baby in the corner!" 😉 Den är så härlig den här scenen! I love it"!

Hoppas att du också har en underbar lördagskväll!? 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “En cool sak…!”

 1. Saga says:

  Hej Anna stina!
  Först vill jag säga som alla andra att du har en jätte söt blogg och det är kul att följa er i ert liv.. din prinsessa är en pärla och det är ett privilegium att få följa varje steg hon tar!

  två saker 🙂

  Jag har lagt märke till dina jätte fina växter överallt, skulle du inte kunna göra ett växt inlägg haha.. berätta och visa vad du har för växter hur man kan köpa liknade osv. olivträden och de fina rosenträd du har är jätte fina, de du hade på bild i din butik ovanför en hylla.. oh så fint!

  sen vill jag tipsa om en underbar anna stina topp !
  gå in på http://www.mintandvintage.com/ och klicka på mint sen dharling och så första toppen, den heter jona- blouse!

  god natt kramar!

 2. Hilde says:

  Har akkurat sett Dirty Dancing jeg også, den er definitivt den mest romantiske film jeg kan tenke meg…sukk.

  Den RL-jakka som jentene her har og johanna har, finnes faktisk i Oslo(du lurte jo på det i et innlegg da jeg kommenterte at jeg hadde den til jentene)
  en venninne av meg kom i barnehagen i går og sa at jentene våre har samme jakke(de går sammen i barnehagen) javel sa jeg, har du kjøpt i USA? hun svarte nei, og jeg trodde hun trodde jakken var en annen(Benetton eller noe) så tenke ikke mer på det. Litt rart at hun trodde de hadde samme tenkte jeg, for hun har skikkelig peilig og vi kjøper bare så utrolig mye likt:-)

  Men uansett, så støtte jeg på de på butikken på ettmiddagen, og snuppa hennes hadde jammen den samme jakka…hva er oddsen for det liksom?? Den henger jo ikke akkurat på annethvert hjørne heller. Hun hadde ihvertfall kjøpt den på Tante Pose på CC Vest, og jeg syns enda det er utrolig at vi kjøper så mye likt til jentene våre:-)

 3. AnnaStina says:

  Saga-
  TUSEN TACK snälla du för shoppingtipset! 🙂 Du har ju bara SÅ rätt, den toppen ÄR “jag”! 🙂 Åå nu fick jag lust att shoppa den på en gång! den passar ju perfekt i Thailand också.. hmm.. kanske det blir shopping på mig imorgon? 😉 TACK så jätte mycket för tipset! 🙂 otroligt snällt av dig att tänka på mig då du såg den.! Och TACK också för jätte fina ord. De värmer! 🙂 Jag lovar att göra ett eget inlägg om mina växter en dag snart. Önskar dig en underbar fortsättning på helgen! Kram! 🙂
  Hilde-
  Är de sant? Jag som trodde att jag hade fått tag i en super orginell jacka till Johanna hela vägen från New York… 😉 Men det förvånar mig faktiskt inte ett dugg att de har den på “Tante Pose” för där har de FINA barnkläder! Den som gör inköpen där har verkligen “koll”.! Johanna brukar få super fina Burberry kläder av en vän till mig och han har shoppat alla där.. Själv kommer jag mig tyvärr jätte sällan dit för jag är lite för bekväm för mig och åker sällan runt med bil på dagtid. Enda gångerna jag tar bilen är då jag ska till IKEA sent på kvällarna 😉 Hoppas att du har en super koselig helg!? Och du, jag har frågat förut men frågar igen.. Har du tvillingar? efersom du ofta skriver att du måste shoppa 2.. ? Nyfiken i en strut är jag! 😉 Kram! 🙂

 4. Hilde says:

  Ja, jeg trodde jo også at jeg hadde kjøpt en ganske orginal jakke, men så ser jeg jo den både her og der nå:-) Jeg og hun venninne min har kjøpt så mye likt at det er skremmende, på samme måte som sessan(sessanochprinsessan) og jeg gjør også…opdager at vi kjøper det samme gang på gang:-)

  Jentene er ikke tvillinger, det er 15 mnd mellom de(straks 2 år og akkurat 3 år) så da må jeg jo ha 2 av det meste:-) Elsker å kle de likt nå, så får gjøre det til de begynner å protestere.
  Jeg har en på 18 år og disse to, så det er 15 år mellom 1 og 2 og 15 mnd mellom 2 og 3:-)

 5. Lena says:

  Kan inte vara så roligt att få så syrliga kommentarer av någon av dina läsare…hoppas det inte får dig på dåligt humör så du slutar blogga!Kram!

 6. Amelie says:

  Bevare oss från alla dessa bloggläsare som lider av svår personlighetsklyvning! Sorgligt med personer som inte har förmågan att glädjas med andra utan bara känner avundsjuka.
  Jag är iallafall jag, det lovar jag! Hi,hi.

 7. Smarto says:

  Du har inte tänkt på att det både finns internetcafeer och familjer som har EN dator men flera familjemedlemmar!!!???? Häpp!

 8. Ja men så måste det ju vara!!!! Du och hela din familj sitter och skriver kommentarer till AnnaStina på samma dator!!!*ironisk*

  Varför?Om det är så drygt att läsa denna blogg, varför fortsätta?
  Sluta förstör för oss som tycker om den!

 9. Hilde says:

  En bitteliten kommentar til Lena;
  Jeg og min datter leser faktisk begge bloggen til Anna-Stina, vet ikke om min datter kommenterer da, men det er på samme maskin:-)

  Men det er nok ikke oss hun tenker på:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *