En dag händer det !


Phuket, Thailand i februari.

När det snöade som mest idag så drömde jag mig tillbaka till vårt paradis och det ser ut som att vår nästa resa till vårt "andra hem" blir till sommaren och jag längtar….

Och till er som påminns om klänningen / kjolen när ni ser den här bilden och undrar när jag ska lansera min butik?  så kan jag berätta att jag jobbar med saken och en dag händer det… ! 🙂  och ni mina kära bloggisar blir de första att få veta när det är dags .

Min darling sover fortsatt nap här och jag ska passa på att fixa till dagens middag . I kväll ser jag fram emot finalen i Let´s Dance och håller alla tummar jag har för Laila för jag tror hon behöver det, har en feeling av konkurrensen blir stenhård..  Eller vad tror du?

NJUT din fabulous fredag ! 🙂

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “En dag händer det !”

 1. Olelsi says:

  När har du dragningen av de söta princess-tältet??

  Hoppas redan i kväll, för töserna frågar vem som vunnit??

  Ha en bra kväll!!

  Kram Nettan i Hälsingland.

 2. Linn says:

  I dag fikk jeg Kamille i posten, og det første jeg gjorde var å finne fram til reportasjen om deg. Kjempe-flotte bilder og inspirerende tekst. Måten du beskrev stilen din var som å sette ord på tankene mine :O) Ta en titt inn på bloggen om du vil, det ble et lite innlegg om deg :O)

  Gleder meg veldig til du skal åpne nettbutikk!

  Klem-L

 3. pangis says:

  Laila är väl egentligen bäst men samtidigt håller jag lite på Magnus för han har gjort den största/längsta resan.. Laila är ju utbildad inom dansområdet. Men mest av allt höll jag nog på Alling som åkte ur.. Och Niklas och Jeanette förstås:-)

 4. malinm.se says:

  Vad fin sommarklänning du har 🙂

 5. Kari/Hestia says:

  Stikker bare innom for å ønske en riktig god helg til dere! Nytt bilde av Bjørg på bloggen min i dag forresten….

  Du vet hva jeg mener om dumme kommentarer…unødig, rett og slett. Syke barn trenger frisk luft, og i den tiden min yngste var ut og inn på sykehuset, anbefalte legen hans å gå en tur. Så lenge David satt i vognen var det ikke noe problem i forhold til smitte.

  Når man må være inne i dagesvis blir selvfølgelig mamma'n lei, men også barna blir leie av det.

  Håper alt ordner seg nå, og at dere – og alle andre- får en fantastisk helg med masse sol i hjertet.

  -klem-

 6. Elvira says:

  Underbar klänning! Kommer det att finnas nätshop i din butik?

  Trevlig helg!

  /Elvira

 7. Tror faktiskt att Magnus tar hem det ikväll även om jag precis som du hejar på Laila! Tycker hon varit proffsigast tävlingen rakt igenom…

  Ha en bra start på helgen! Kraam

 8. Linda says:

  jag väntar med spänning på att få se vad det blir för butik! Ha det bra och strunta i elaka kommentarer det e bara bra för barn att komma ut i friska luften. oavsett vart man går! Kram på er!!!

 9. Linn says:

  shiit snygg klänning ;D

 10. sirpa says:

  hej.

  klart du drömmer om erat andra hem.

  hur är vädret i thailand när man åker mitt i sommareN???är det mycket regn?

  vi funderar på att åka ditt i höst eller på senhösten………..

  säkerligen är det magnus som vinner,han har ju som sagt inte heft försprång som laila,alltså hon är otroligt bra på att dansa loss;)

  spännande ska det bli.

  kram.

 11. Madelene(L) says:

  Hej!

  Hoppas att ni har det bra. Har änndrat Landvetter till L som du ser.Jag hejar på Magnus men dom är lika duktiga så låt bästa kvinna eller man vinna.

  Hoppas att ni får en härlig kväll.

  Kram på er.

  Madelene

 12. Rebecka says:

  Jag måste bara säga hur underbart sött det ser ut! 😀

 13. Måste älska phuket och thailand- mitt hem:)

 14. Måste älska phuket och thailand- mitt hem:)

 15. Tycker så mycket om din blogg… Men efter att ha läst den så har jag länge undrat vad som hände med den andra butiken som du hade? Det kanske inte jag har med att göra, men jag undrar ändå :-). När du öppnar en ny butik så törs jag lova att den blir succé… hoppas den får en webbutik oxå, så att vi, som följer dig på avstånd också kan kika in, och se vad som finns.

 16. karin says:

  jag kan inte vänta,kram

 17. Hilde says:

  Hvilket merke er kjolen fra? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *