En dag i studio..


Denna modell har jag klätt av och på X antal gånger idag 😉  Och allt jag fotat kommer ni att kunna se i Kamille fr.o.m augusti.

Idag har jag hållit till bakom stängda dörrar och mörklagda fönster i en sval fotostudio med skön ac och BRA MUSIK (en favorit låt !!) och fotat snygga höstkläder & accessoarer. Eller alltså jag har så klart inte fotat, det har en duktig fotograf gjort, men jag har stylat allt som fotats 🙂

Och jag måste erkänna att det faktiskt har varit riktigt SKÖNT att slippa det extremt varma vädret idag, men det känns nästan hemskt att säga det… för vi ska ju självklart njuta sommarvädret men det blir faktiskt nästan FÖR varmt ibland 😉 och en som verkligen märkt av värmen idag är min lilla sötis.


Working girl ! kolla in kameran, den är liiite mer avancerad än min lilla rosa 😉

Johannas fröken sa att hjärtat varit märkbart påverkad av hettan och när jag kom för att hämta henne så var det en mindre pigg girl som mötte upp mig. Och när vi kom hem , efter middag ute med Kjerstin, så somnade hon så fort hon la ner huvudet i soffan. Stackars hjärtat… jag hoppas verkligen att hon vaknar piggelin imorgon och att det bara vara vätskebrist som var orsaken..


Det är mer än man tänker på som ska till vid fotografering…

Nu LYXAR jag med iskall päroncider och lite choklad för att "fira" dagens jobb ! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “En dag i studio..”

 1. trine å vera says:

  Bella darling, så fine biler. Blir utrolig spennende og se resultatet, grattis vennen. I morgen drar jeg til gtb. blir det til over helgen. Men vi må sees i neste uke. PS min mobil falt i vannet forrige helg og den er helt ko-ko for øyeblikket. Njut kvelden, kram

 2. Anonymous says:

  og du …. Barcelona – NY – Chanel – girls out – fun time 😉

 3. Rosanna says:

  Varför är inte Johanna med sin pappa i Thailand, istället för på dagis och du jobbar?

 4. Josefine says:

  Vännen! Jag borde ha hälsat på din granne för kjoleproving haha =) Stackars gumman som måste vara på dagis i hemska hettan. Håller de barnen inne i skuggan eller blir det ännu varmare? KRAM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *