En dag på mässan..


En working mama chillar…

Bangkok kl. 00.05, natt mot måndag.

När Johanna sov sin nap på mässan så passade jag & JIG på att sitta ner och gå igenom vilka vi skulle besöka för det är lätt att man helt tappar bort tiden bland alla vackra saker för plötsligt dyker en ny fantastisk monter upp och vips! så försvann lätt 45 minuter 😉

Det kan liknas vid när man sitter och surfar! först ska man bara kolla in en sida så hoppar man plötsligt till en annan och vips så är man inne på en tredje och där blev man så länge att man inte kan förstå vart tiden tog vägen?? 😉


Här är vi på väg att äta lunch. Idag hade jag på mig min nya tunika från Zara, byxor från Filippa K, halsband köpt på marknaden här i Bangkok, väska från Accessorize och skor från DKNY. Johanna hade på sig en klänning som jag har köpt i Phuket i somras.

Jag kan inte svara på om mitt besök på den här mässan kommer att leda till någon business eller ej för det vet jag inte ännu men – jag kan säga så mycket som att det har varit hur INSPIRERANDE som helst att gå runt och titta och för mig som drivit butik i många år så kändes det skönt att få vara lite "back in business"! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “En dag på mässan..”

  1. Så fina kläder du hade på dig idag! 🙂

  2. Maria says:

    Det där kan jag känna igen från kvällarna. Man sätter sig vid datorn klockan 21-22 och ska bara kika runt lite, vips har det gått flera timmar och man borde ligga i sängen och sova 🙂

  3. Nelly says:

    vilken härlig bild på er! ni ser matchade ut till inredningen. ; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *