En dagens & en kvällens.


Tisdag runt kl. 13.00. Min fina klänning/kjole kommer från det nya märket Deeday. Du finner det bl.a. hos butiken Matilde i Stockholm och på Steen & Strøm (designers) i Oslo.

Phuket fredag kl. 15.50, sol & +40 grader på terrassen.

Vi har precis kommit hem från lunch + pool-bad. Jag behöver checka mejl (jobbar lite…) och Johanna ville in och svalka sig  i ac´n och jag förstår henne men själv vill jag få färg så jag ska ut i solen igen a.s.a.p 😉


Igår kväll åt jag middag i den här fina lin-klänningen från 120%lino. Den kommer från butiken Daisy på Vinderen och ja, ni ser rätt, det är en lik som jag hade på mig i vitt häromdagen 😉  När jag hittar ett favorit plagg så händer det att jag går för det i  flera färger… precis som med Johannas linne som jag visade i förra inlägget
.

Nu: ut på terassen ! 🙂

Kategori: Thailand 2010 | 6 Comments

6 responses to “En dagens & en kvällens.”

 1. Lena Helmersson says:

  God fredag,

  Ni verkar ha det lovely… Statusrapporten från Uppsala är blåst, soldis, +12 grader och lite sköra gröna blad på träden… Inte så exotiskt, men ändå. Önskar jag kunde lägga mig i en skön solsäng och lapa sol, men får nöja mig med en dusch efter en uppiggande morgonpromenad med älskade maken. Vårt samtalsämne var just Thailand och hur skönt det är där och hur mysigt vi hade när vi var på just Kata noi beach i vintras. Även där tog vi en promenad längs stranden medan våra 3 underbara troll låg i varsin stol i skuggan och spelade spel. Vi får sådan längt tillbaka!

  Så njut av ännu en härlig dag och tänk att i morgon lördag kommer ännu en, fantastikst!
  Kram till dig och din prinsessa!
  //Lena i Uppsala

  Pst… Urmysig klänning du har på dig, igen!

 2. Men det är väl klart att man ska passa på när man hittar sina favoriter?! Brukar också köpa flera när man dels inte kan bestämma sig och dels favoriter. Ha en härlig eftermiddag. KRAM

 3. Anna says:

  Åhh ni verkar ha det helt underbart där borta i Thailand och vad kul att Johanna har en massa kompisar att leka med.

  Tack än en gång för att jag vann en av klänningarna häromdagen. Har mailat dig och hoppas att mailet kommit fram =)

  Kram/Anna

 4. Sofia says:

  Bli medlem på gratismode och få presentkort gratis.
  http://www.gratismode.se/?c=69960

 5. Johanna says:

  Vill också ha varmt så att man kan börja skippa stövlarna. Ballerinas och tunna tunikor -ja tack :-).

 6. Erika says:

  nu får jag en mycket stark svensk känsla över mig….avundsjuka…vill oxå vara i thailand!!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *