EN DAGENS TACK!

Allmänt

Jag invigde en ny underbar tröja från norska Cathrine Hammel. Alltså den är helt ljuvlig att ha på sig. Matchade den med väska Syster P , skor Fiorentini + Baker också mina favorit briller från Marc Jacobs så klart.  Och jackan! som hänger på armen, är den jag bloggade igår från Den Dama.

Jag & J gick iväg och lunchade på Olivia idag, eller kanske det var tidig middag vi åt? för klockan var närmare 16…. Men alltså oj, vad vi fick v.ä.n.t.a. länge på maten för solen strålade och a.l.l.a. hade lust att sitta ute och njuta men strunt samma, det var oavsett mysigt att sitta där bara vi girls innan hjärtat skulle iväg på sleepover hos en söt vän. Herregud, ibland tänker jag att min lilla fröken kommer att flytta hemifrån rekord tidigt för hon vill sova borta typ hela tiden. Ha ha.  Men jag kryssar så klart fingrarna för att hon ska bo hemma heeeeela livet!  😉

Johanna hon fotar och fotar…  men egentligen var det bra att hon knipsade den här bilden för ni är många som frågar mig om mitt halsband. Mitt powerhalsband och mitt bästa köp e.v.e.r.  Det kommer från Bvlgari och är shoppat hos Bjerke för många år sedan. (efter att jag bl.a.sett det på Carrie….).

I kväll skulle jag egentligen ha haft en fest och firat min födelsedag men jag fick flytta festen till en gång i oktober och istället har jag nu värsta fixarkvällen. Har t.o.m. varit en sväng på IKEA och hur sjukt är det inte att parkeringen var i princip full då jag checkade in där kl.19.30?

Nej, nu ska jag köra på här. och oj, nu är det fyrverkerier utanför mitt fönster. Shit, glömde jag avboka det när jag flyttade festen?  Typiskt!… 😉

Njut din kväll min fina bloggvän!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “EN DAGENS TACK!”

 1. Eva says:

  Ja, det er ofte fyrverkeri i nabolaget 😉 Skjønner hvor listen er lagt her i nabolaget! Ha en fin lørdagskveld.

  • gizmolina says:

   Oh bor vi naboer? Så kul ! 🙂 Ja, här hör man fyrverkerier var och varannan dag 😉 Önskar dig också en riktigt fin kväll ! Klem!

 2. Line says:

  Hei. Har tittet i din webshop, er den nedlagt?

  • gizmolina says:

   Nej, nej, nej absolut inte ! det är bara jag som inte haft möjligheten att fylla upp med höstvaror ännu men jag jobbar på saken I DAG !!! så – titta in i morgon igen ! då hittar du lovely höstnews där ! Önskar dig en fin söndag ! Kram!

 3. Towis says:

  älskar tröjan och att du är så välmatchad – vinrött är höst 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack! 🙂 Känns som att jag kommer att “bo” i den här tröjan i höst…underbart skön som sagt! Happy söndag! Kram!

 4. Eva says:

  Min uppfattning är att ha de “vuxna” barnen kvar hemma är som sista dagarna i nionde graviditetsmånaden. Man bara väntar tills det ska vara klart så att man kan ta nästa steg i livet.

  Dock är det härligt med vuxna barn som kommer hem igen och hälsar på men inte att bo ihop med dem.

  • gizmolina says:

   Vet du, jag kände aldrig att jag ville att min graviditet skulle vara slut, inte ens då jag gick 2 veckor över tiden kände jag så enda sekund…… så alla är vi olika 😉 Men jag förstår din poäng !!! 🙂 Och jag kan tänka mig att det är urmysigt när de vuxna barnen kommer på besök! Njut din söndag! Kram!

 5. M says:

  Älskar ditt halsband! Kostar 16481 sek på nätet och då ingår inte kedjan. Hur mycket gav du för det?

  • gizmolina says:

   Jag köpte mitt för m.å.n.g.a. år sen, säkert 9 ! , och då var priset inklusive kedjan jag har ca 16.000 nok. Men , jag vet att det gått upp ganska ordentligt i pris sedan då för jag har en veninna som köpte det nyligen…. Så jag gjorde med andra ord en bra investering 😉 Njut kvällen! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *