EN DAGENS TACK!

15267960_10153991679705796_8997980567182852018_n

Jag bad J knipsa en dagens då jag hämtat henne (det gäller att skynda sig innan det är kolsvart ute, det här var kl.14). Idag har jag på mig min nya favorit tröja från Kapp Ahl. Den är så perfekt…. stor polo, lång (med slits i sidan) och 3/4 ärmar som gör att den bli mer som en tee, fast den är en tjockare tröja. Love it! speciellt nu då det är -7…brrr…!  Pälsen kommer också från Kapp Ahl. Jeans Gina Tricot och Ugg´s + Michael Kors väska shoppade i L.A.

Nu ska jag gå upp och byta ut den där lampan i vänstra fönstret mot en stjärna!  Sen har jag lust på en gigantisk utomhus gran här på framsidan av huset, mellan fönstren. Åh så fint det vore! Men hur sjutton ska jag få den att stå tryggt (utan risk att välta då det blåser) nu då jag inte kan sätta ner den i marken? Någon som vet hur jag ska göra? ska jag ställa den i en julgransfot som jag häller vatten över så att den fryser fast i snön typ? eller vad gör man? Tipsa mig väldigt, väldigt gärna! 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “EN DAGENS TACK!”

 1. Pia says:

  På gården där jag bor är julgransfoten fastsatt i trädäcket just för granen inte skall blåsa omkull de har satt några metallband över foten som är fast i trädäcket.
  Visst skulle det vara maffigt med en stor gran men är ni hemma över jul och kan njuta av den?
  Härligt ni verkar ha det med snö och kyla. Stockholm erbjuder bara ett mycket tunt snötäcke och 0 grader fast idag var det i alla fall sol.

  • gizmolina says:

   Jag har också knep för att få utegranen att stå på plats på terrassen. Men – här ska den placeras direkt mot marken (eller ja, snön…) och det är det som är mitt problem. Hur gör man? för jag har i.n.t.e. förberett med ett förborrat hål i marken… Tänkte inte på gran i somras… Och nej, vi är inte hemma över jul men det spelar ingen roll – jag vill njuta granen nu! 🙂

   Här uppe i norr har också solen visat sig från sin bästa sida senaste dagarna och med all snö så är det verkligen vackert! Önskar dig en härlig kväll! Kram!

 2. Greta says:

  Hej och tack för en inspirerande blogg! Blir alltid så glad av att läsa dina inlägg, som ett härligt magasin fast personligt! Är usel på att kommentera men plötsligt händer det! ☺️☺️
  Om du vill få fast granen i marken
  Är mitt tips en sådan här julgransfot för utomhusbruk!http://www.granngarden.se/Sortiment/Hus-%26-Hem/Hemma/Övrigt-Hemma/Julgransfot-För-Utomhusbruk/p/1221069
  Kram och lycka till!

  • gizmolina says:

   Åh vilken genialisk julgransfot! Tusen 1000 TACK för tipset Greta! En sån ska jag åka och köpa a.s.a.p. i morgon!! OM jag bestämmer mig för en gran där ute…men det gör jag nog… 😉 Och tusen miljoner T.A.C.K. för fantastisk bloggfeedback! Nu lyste du upp min kväll här! 🙂 Och jag blir enormt glad över att du skriver en kommentar till mig. Det är dialogen med er läsare som gör bloggandet så vansinnigt roligt!

   Önskar dig en underbar kväll och en vecka fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 3. En läsare says:

  Undrar bara hur går det med badrums bygget det var länge sen vi hörde om detta

  • gizmolina says:

   Ja, det kan man ju verkligen undra! 😉 Badrummet i källaren kommer att bli klart i starten på nästa år. Vissa ting tar tid…

   Önskar dig en magisk tisdag! Kram! 🙂

 4. Johanna says:

  Var köpte du granen du har inomhus? Och vad kostade den? Ska snart på jakt efter en själv också i Luleå och orkar inte köra runt hela staden

  • gizmolina says:

   Jag shoppade granen hos Blomster Landet ute på Storheden. Den är en kungsgran och den hade en lila lapp på sig (de är indelade i olika kategorier). Tro den kostade 399 kr om jag minns rätt? den hette “lyx”.

   Happy julgransshopping Johanna! och jag önskar dig en underbar tisdag! Kram! 🙂

 5. Johanna says:

  Tack för infon 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *