En dagens tack!

Allmänt

Topp  Line of Oslo (finns i min butik), byxor MET, skor Prada, solbriller Gucci & halsband Syster P. Och ja, jag har varit och stylat håret idag så nu slipper jag fixa det på 4 dagar. Lyx

Min dag försvann ! och runt kl. 20 kom jag hem från en riktigt t.r.e.v.l.i.g. VIP-salg/rea-kväll i min butik (tusen tack för i kväll alla ni fina som kom !).   Har precis ätit en late dinner och nu har jag typ 1 miljooon saker att göra och i morgon mina fina bloggvänner ska ni få veta varför min vecka är så ovanligt busy… ! 😉

Önskar dig en härlig sommarkväll!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “En dagens tack!”

 1. Anna says:

  Äntligen! Kikar in imorgon igen.
  God Natt!

 2. Tina says:

  Så fin du är! Både i hår och kläder. Skulle mer än gärna besökt din butik en kväll som denna (eller vilken dag som Faktiskt) men det är lite långt bort… Bor i Uppsala. Tack för en ljuvlig blogg.

  Tina

  • gizmolina says:

   Tack snälla för komplimang & positiv feedback ! 🙂 Du får se fram emot att snart besöka min nettbutik istället. Uppsala har jag föresten massor med härliga minnen ifrån . Halva min släkt har bott / bor där + att jag studerade där till Marknadsekonom så jag har varit där ofta ! Önskar dig en härlig torsdag ! Kram !

 3. Anita says:

  Jättefin i håret och snygga kläder. Tunikan är jättesnygg på dig, ser riktigt somrigt ut. Ha en underbar torsdag, det är min lediga dag. 😛

 4. Kristin says:

  Tusen tack för trevlig inbjudan men fick inte tiden att räcka till tyvärr. Hoppas besöka din butik i helgen istället. Snygga kläder som alltid btw.

 5. fru Svensson says:

  Somrigt och snyggt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *