EN DAGENS TACK!

Casa Gizmolina runt kl.12.

Idag har jag trippat runt i min nya blus från H&M, jacka Lindex  ( du kommer kanske ihåg att jag provade den / fotade mig i den på ett event för en tid sedan? jag fick den inte ur huvudet så – nu är den min ! 😉  , jeans Replay + solbriller Marc Jacobs, Och alltså de nya blommorna jag planterat ute på terrassen har slagit ut i full blom och sprider härlig rosa feelgood… !

Det är så otroligt vackert att ha slottsparken som utsikt från terrassen, köket, vardagsrummet och lilla J´s rum.

I huset brevid oss var det både kungligheter och regeringsfolk idag så jag kunde inte låta bli att titta bort mot deras terrasse… Och vem vet, vi kanske får ny granne / nabo efter valet? Det är nämligen val i Norge 8 – 9 september. 

Jag passade på att helghandla nya krispiga fräscha blomster när lilla J var på gymnastik i kväll som väntar på att förflyttas från påsar till vaser så bäst att ta hand om dem nu. Sen ska vi girls läsa bok (läxa) innan jag pussar J godnatt och njuter egentid 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “EN DAGENS TACK!”

 1. Solveig says:

  Vilka vackra blomster och naturligtvis du oxså!!

  Kram från 75+

 2. M says:

  God kväll,

  Köpte också kavajen men lämnade tillbaka den…tycker helt enkelt mer om en Busnel… 😉 Vilka kungligheter såg du? 🙂

  Kram!

  • Jag vet inte exakt vilka det var som var där…. ? för limousinerna körde iväg när vi fotograferade men av säkerhetspådraget att tyda så var det inte vilka som helst 😉 Och ja, Busnel har också en hel del fint ! Happy weekend !!! Kram!

 3. christine says:

  Den jakker er sååå fin! Jeg prøvde å få tak i den i går, men Lindex her i byen hadde ikke fått den ennå. Trenkte jeg skulle bestille den på nett, og lurer på hvordan den er i størrelsen?

  • gizmolina says:

   Den är normal i storleken så utgå från den storlek du brukar shoppa! (jag har large på min…). Kryssar fingrarna för att du får tag i den! 🙂 och önskar dig en underbar weekend !! Klem!

   • christine says:

    Tusen takk! Da har jeg bestilt en i str. L i nettbutikken til Lindex.
    Gleder meg til den kommer 🙂
    Fortsatt god søndag til deg – regner med at det er strålende vær hos dere i Oslo også 🙂

    • gizmolina says:

     Åh så kul! Jag använder min massor, senast idag ! Hoppas att du kommer att bli lika glad i din ! 🙂 Önskar dig en onsdag fylld av lyckliga stunder! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *