EN EFTERLÄNGTAD SLAPPDAG.

Allmänt Casa Gizmolina Hemma hos oss.

c9d96bb3230883b1aab69f9cd7819a0f

Glad söndag mina kära bästa följare! 

Åh vad härligt med söndag! En sooooft söndag utan några planer. Stort LIKE på det alltså! för veckan som gått var minst sagt fullspäckad och jag har inte bara sett Johannas dansföreställningar 5 gånger (oh my…det var 2 genrep, men J missade tyvärr det ena för att hon var sjuk, 2 skolföreställningar och 2 familjeföreställningar), jag har även varit på guldbankett, haft familjemiddag, sett BC Luleå vinna SM-guld, sett varje minut av semi´s och finalen av Eurovision Song Contest  också har jag tokshoppat på H&M. Ha, ha. Ja, men alltså de har fått in såååå mycket fint på barnavdelningen (dagens shoppingtips!). Och mitt i allt detta festliga så var dessutom Johanna sjuk typ 1,5 dag… Livet alltså. Hej vad det går!

Och igår då hade vi tacomiddag här hemma tillsammans med mamma, Hans och bror också hejade vi på Sverige & Norge i ESC finalen. Och min favorit, Moldavien, gick det ju riktigt bra för till slut men alltså vinnaren… en fantastiskt fin filmlåt typ men i detta sammanhang vill jag ha mer glitter & glamour. Allt kring vinnaren var ju så avskalat som det bara kan bli… men hur som helst – jag gav faktiskt låten 21 poäng (vi gav 1-26 poäng) och min topp 6 var: Moldavien, Hungry, Tyskland, Frankrike & Sverige (så klart). Vilka var dina favoriter? Om du såg?  Men alltså vad läääänge det höll på…till slut satt alla utom jag och bror och sov…zzz… ha, ha. och innan röstningen var klar så hade mina gäster åkt hem och mina J hade lagt sig så jag fick skåla för vinnaren med min bästa Jonas på sms. Ha, ha. (tack för igår vännen! älskar våra gala-sma-kvällar).  Hur som helst – jag lägger en ovanligt festlig vecka bakom mig och kommer att köra en söndag fylld av feelgood och härlig avkoppling. SÅ skönt! 🙂

18404220_10154447842635796_8794596391499615375_o

Så här ser det ut inne i vår matsal på morgon. 

18451381_10154447865495796_6781396032127849206_o

Och ser du de där små super cute figurerna som står på bordet? de heter Glimmies och lyser då man håller de i handen. Hjärtat köpte de häromdagen och hade riktigt längtat till de skulle lanseras här hemma.

18449559_10154447865020796_8329768664634193921_o

Vi har inget matbord inne i själva köket så det är här vi äter i vardagen men ibland är jag sugen på att göra om detta rum till en förlängning av vardagsrummet och istället flytta in matbordet i köket… men, samtidigt gillar jag att matbordet står en bit ifrån diskbänken… 

18422217_10154448009465796_5077847501574846161_o

Strax efter att jag knipsat bilderna så såg det ut så här… darlingen pysslade Shopkins Beados som JIG shoppat på en av sina resor (tror inte Beados finns med Shopkins i Norge & Sverige ännu) också tittade vi på reprisen av Talang efter att vi sett Samir & Viktor sjunga King på Nyhetsmorgon. Alltså vilka härliga killar de är! jag blir glad av att se dem. Och Samir och hans danspartner från Let´s Dance… SÅ fina ihop! 

Nu blir det väldigt sen frukost här. Johanna sov rekordlänge, till kl.11, och det var verkligen väl förtjänt för igår dansade hon 2 föreställningar för familj och vänner (kl.11 och kl.14) och sen toppade hon dagen med att ha en ny fin vän här på playdate före familjemiddagen. Jag blir så varm i hjärtat över att J är så social och knyter nya kontakter, det är en riktigt fin egenskap att ha med sig i livet.

Önskar dig en sån där härlig söndag som gör att du somnar med ett smil i kväll! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina, Hemma hos oss. | 14 Comments

14 responses to “EN EFTERLÄNGTAD SLAPPDAG.”

 1. Nja Portugal var inte riktigt “min grej”.
  Hade ingen favorit alls detta året.
  Sverige gjorde dock bra ifrån sig.
  Men gäsp så långrandigt det blev……
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ja, hjälp vad länge det höll på…. kände som att det aldrig skulle ta slut. Ha, ha. Och ja, Sverige gjorde bra ifrån sig men det blir lite mycket Dressman-reklam-feeling över kostymerna tycker jag… 😉

   Önskar dig en riktigt härlig söndag Titti! Kram! 🙂

 2. Kerstin says:

  Inte sett en enda minut på ESC i år och inte saknat det heller….för många låtar för min smak…gillar Robins låt gör jag iallafall.

  • gizmolina says:

   Åh inte en enda minut? Jag har sett varje sekund jag . Ha, ha. 🙂 Och ja, Robin´s låt är bra så det var kul att han kom 5:a.

   Njut din söndag Kerstin! Kram! 🙂

   • Kerstin says:

    Japp..inte en enda minut…av något av alla deltävlingar och nu esc..men vissa låtar rullar ju på radion så vissa låtar snurrar i huvudet ibland…

    • gizmolina says:

     Ja det är svårt att undgå en Mello eller ESC låt då man slår på radion, speciellt Robin´s låt går verkligen på repeat då man lyssnar runt! 🙂

     Njut din måndag Kerstin! Kram! 🙂

 3. Jonas says:

  Tack själv! Var en magisk kväll 🙂

  • gizmolina says:

   Ja, jag är helt slut. Har Eurovision baksmälla idag efter veckans alla bidrag. Ha, ha. 😉

   Ha nu sjukt kul i Cph idag! gala kul! Puss! 🙂

 4. Lulebo says:

  Jag hittade några hängande korgstolar som jag minns att du skrev om tidigare att du ville köpa. Superfina

  • gizmolina says:

   Så omtänksamt av dig att tipsa mig! Tusen t.a.c.k. !!! 🙂

   Önskar dig en fantastisk start på veckan! 🙂

 5. Lulebo says:

  Hm… konstigt, jag skrev webadressen men den kom inte med!? Du får surfa in själv på expressens Leva & Bo’s webshop 🙂

  • gizmolina says:

   Jag har redan surfat in och tittat på de och håller med om att de är fina! Snällt av dig att tipsa!

   Njut den soliga dagen! Kram! 🙂

 6. Catrin says:

  Å vad fint du har

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK för underbar komplimang Catrin! 🙂

   Önskar dig den bästa veckan! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *