EN FAB DELIVERY.

Allmänt Quote Shopping hösten 2017

Happy torsdag sweeties! 

Den här veckan är verkligen crazy… källar prosjektet äter upp min energi känner jag…  så då gäller det att hålla fokus på positiva glada saker! Som tex Johannas kalas som närmar sig med stormsteg så igår var min kära bror här och hjälpte mig med lite fix… eller lite och lite… det var ett ganska så stort fix faktiskt som pågick flera timmar.  Och J hade med sig en kompis hem på playdate och jag satte igång och röjde i vårt garage så nu står det ett berg med sopor på gården och väntar på att köras till återvinningen.  Precis vad jag är sugen på just nu… NOT! Ha, ha. Men det är härligt att rensa i röran!

Och idag kommer JIG upp, det händer tyvärr inte så ofta så det kan bli en liten stress… du vet känslan att man vill vara piffad, vill att huset ska vara städat, sängkläderna bytta osv… lite som att man ska få besök fast det inte är ett besök. JIG bor ju här han också. Det känns bara inte alltid så…  Lite svårt att förklara men ni som har män som sällan är hemma p.g.a. jobb förstår nog vad jag menar.  Anyway…  jag fick en kul hint av JIG igår, på tal om att vi inte ses så ofta, han sa att jag inte ska resa till Oslo nästa helg, som jag trott! (jag köpte den resan för l.ä.n.g.e. sen), vi ska tydligen resa någon annanstans och fira min födelsedag, han och jag?! och jag vet inte vart… ?  Åhhhh så spännande!!! 🙂

 

Alltså den lyckan då man får en Zara leverans på dörren… Love it! och häromdagen var det inte bara 1 kartong som ankom. Oh my…  Men får skylla på att vinterplagg tar stor plats i kartongerna… typ… Ha,ha.

En liten sneak peak av vad jag klickat hem…  Till Johanna: en silvrig vinterjacka som ser ut som en discokula, sååå cool!  hon fick även en fluffig väska som det står  Good Vibes på (den var lite mindre än jag trodde så ja, egentligen kanske i minsta laget…, men tfn + pengar ryms) och skorna… alltså check hennes super cute skor med ögon på.  Och de andra skorna är Ugg´ish… Super duper fina!  Sen fick hon även en regnjacka med pälsfoder inuti. SÅ smart!  Och till mig, bl.a. den ljuvliga rosa pälsen och lite annat smått och gott…  (kan visa om ni vill se?).

 

Jag fick en fråga häromdagen om vilken size jag beställer på mina kläder från Zara eftersom de är så små i storleken? Well, det blir mest XL på mig för som sagt…. de enda plagg som passar mig från förr är mina örhängen… Ha, ha.   Nej, nu blir det full fart framåt här och idag är det för första gången på säkert 1 vecka (?) mulet och det kunde inte passa mig bättre för då är det heeeelt OK att sitta inne och jobba.

 

Önskar dig den allra bästa dagen! 🙂

 

P.S du har väl sett att Zara börjat med size XXL & XXXL på vissa plagg?! Hurra!!! så fantastiskt bra att de vill vara en butik för alla former! 

 

Kramar & Kärlek!

 

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt, Quote, Shopping hösten 2017 | 8 Comments

8 responses to “EN FAB DELIVERY.”

 1. Ulrika says:

  Känns som solen tittar fram trots en mulen dag, när man går in på din sköna blogg.

  Kul att någon mer också har storlek XL i denna XS-värld, hihi 🙂

  Önskar en fortsatt bra dag
  Kram från Ulrika

  • Men åh så underbart härlig feedback du bjuder mig på Ulrika! Tusen miljoner t.a.c.k. !!! 🙂 Nu blev min dag också solig tack vare DIG! Och ja, det är faktiskt lite skönt att få känna att man inte är ensam om att ha size XL… ! och faktum är att det är den size som de oftast är utsåld för hos Zara så , vi är inte ensamna.. ! 😉

   Önskar dig en magisk dag fylld av solsken ! Kram! 🙂

 2. ISLANDSMAMMA says:

  Já já já du måste visa dina Zara fynd, har velat fram o tillbaka om jag skulle klicka hem den där fluffiga rosa pälsen också 🙂

  HAPPY HAPPY DAY söta fina 🙂

  • Du bara måste klicka hem pälsen ! för den var precis så rosa, mjuk och fluffig som jag hoppats på ! så den blir loooovely i vinter! 🙂 (men skynda dig, ser att den blir utsåld så fort de fyllt på lagret…) . Och så kul att du vill se mer av min shopping ! Ska sy ihop ett litet inlägg med de andra godsakerna snart… ! (ska bara fira Johanna först… )

   Njuuuut din torsdag och fyll den med lyckliga stunder! Kram! 🙂

 3. Vad som är så bra med Zara är ju att man kan returnera gratis.
  Jag beställer ibland 2 storlekar.
  Ser ut som det var mycket fint i paketen och lilla Gizella är intresserad!
  Ha en fin torsdag önskar Titti i soliga Umeå.
  Kram.

  • Åh Titti – HUR gör man då man returnerar till Zara ?? Jag beställde nämligen ett par skor till mig själv som tyvärr inte passar och jag har aldrig tidigare returnerat något till dem… Så – blir super glad om du kan tipsa mig om hur jag gör ?! Tusen TACK! 🙂

   Önskar dig också en fantastisk dag! Kram! 🙂 och nu har vi sol här också! härligt !

 4. Josefin says:

  Yes, vil gjerne se fynden…

 5. När man returnerar till Zara går man in på sin sida och begär retur.
  Får sedan ett mail med retursedel att sätta på orginalkartongen.
  Sedan bara att posta.
  Kram Titti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *