EN FAB FREDAG…!

Allmänt

Happy fredag mina darlings! 

Ibland är ni för roliga med era kommentarer alltså. Säger ni samma ofiltrerade saker till er bästa vän då ni möts? Anyway, så här är det, jag knipsar bilder med telefon framför ansiktet för annars så ska jag tänka på vart jag tittar, hur jag tittar, om jag ska le, inte le, ljussättningen osv osv… sen är saken den att jag (ironisk nog) i princip aldrig sminkar mig men om jag ska knipsa bilder då jag visar ansiktet så är tex lite puder en bra idé… till sist så ska jag sen sitta och välja bland 158 bilder… puh… Så – att knipsa med telefon framför ansiktet går snabbt och sparar tid. Simple as that!

Men nu så knipsade jag en bild i farten (är på väg ut på middag…) så att ni ska få se att jag har ett ansikte. Ha, ha.  Och nej, inget filter här. Bara nyfärgade bryn och choklad från en muffins jag precis åt i mungipan.

 

La mig ner på sängen och insåg att jag hade somnat om jag legat kvar… jetlag alltså…  

 

Jag har verkligen haft en super FAB dag men den får jag berätta mer om i nästa inlägg.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

47
Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “EN FAB FREDAG…!”

 1. Madeleine says:

  Haha fantastiskt mer sånt här 🙂 Ha en toppenhelg fina A-S.

  • Caroline says:

   Ha en fin kväll!
   Kan också undra hur damerna i inlägget nedan beter sig i sociala situationer.

 2. Nina says:

  Nej som du säger dessa saker skulle aldrig någon säga till en vän eller kollega eller bekant för den delen. ”Typ du är finare innan du klippte dig ”eller varför ser du ut på det ena eller andra sättet. Och nu kommer min kommentar få en svans av människor som säger emot! Typ jo det hade jag visst sagt till en vän, eller jag tycker man får tycka olika och att det blir mer levande när någon ”vågar stå” för sin åsikt!
  Ärligt snark på den. Jag hör aldrig någon säga rakt ut att typ du var finare innan, eller kritisera folks val högt. Jag arbetar ändå med människor.

  Jag tycker du är fantastiskt fin i håret jämnt. Och du har verkligen kört din stil genom flera år!
  You do you!
  Stor kram till dig

 3. Linda says:

  *Handen upp, (är en av dessa damer som skrev i inlägget under*

  Menade inget illa med min kommentar, jag är inget fan av extensions eller långt lockit svall ala Hollywoodfruarna överlag när man börjar komma upp i ålder. Har även påpekat tidigare, liksom flera andra, att A-S är jättefin i sitt naturliga korta hår utan extensions de ggr hon lagt upp bild på det. Jag vidhåller och tror att hon skulle passa i en kortre, mer naturlig frissyr. Vad är det för elakt med det? Och jäs, jag skulle kunna ge samma råd till en väninna irl som veckovis kontinuerligt stylade sitt hår på salong. För mig skulle det dessutom innebära hutlösa, onödiga kostnader.

  Till A-S; roligt ändå att du tog min ´´önskan´´ med lite humor. Och du är ju jättefin, du behöver verkligen inga filter! Jag tycker det är så tragiskt´ändå att så många lägger på dessa “babyfacefilter”, vad spelar det för roll med lite rynkor?

  Jag är troligen en av dina äldsta följare, din blogg (och Josefines) var två av dom första bloggarna jag hittade. Trillade in hos dig när Johanna var ca 6 månader, helt sjukt hur läääänge sedan det är! Tvingade med mig maken att leta upp din butik i Oslo men tyvärr var den stängd då. Vi åt även mat på det mysiga thaistället du så ofta bloggade om då =) Och så blev det även ett besök på inredningsbutiken du ofta tipsade om, hette den Bolina? Haha.

  Helt enkelt saknat att “se” dig senaste åren, men det ska ju inte känas som något tvång att “visa upp sig” såklart. Fortsätt som vi vill, med det som känns mest bekvämt, men jag tror att vi är flera som skulle uppskatta inlägg som ovan.

  • Nina says:

   Men skillnaden Linda är väl att din väninna kanske frågar om din åsikt? Och i gengäld ger hon dig åsikter om ditt leverne? Så det är ett givande och tagande?
   I detta fall är ju A-S inte är din IRL väninna. Även om det känns då för dig efter som du valt att följa i hennes fotspår i Oslo.
   A-S är generös och delar med sig om sin vardag men hon är inte din väninna som ber om din åsikt.

 4. Linda says:

  Fortsätt som DU vill, skulle det stå =)

 5. Anna says:

  Du är bäst precis som du är! Tack för en härlig blogg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *