EN FAB MAMA-TRÄFF.

Allmänt

Mitt bidrag till gardenpartyt = sommarfrukt och min favorit choklad. 

Åhh vilken fabulous mamma-träff jag var på i onsdags! Det var första gången någon bjöd in alla mammor (tidigare har vi bara kört mammorna till girlsen eftersom klassen är så stor (30 elever)) så vi var 15 mamas som minglade i Gry´s vackra hage.  Alla tog med sig något att äta och egen dricka och det funkade SÅ bra för det resulterade i en fantastiskt god buffé och ljuvligt dessert bord. Sen hade vi alla flaskor stående i en stor ishink på gården också kunde alla ta från allt.

Denna kväll var ett perfekt sätt att bli bättre känt med varandra och det var t.o.m. ett par mammor där som jag inte ens visste hade barn i samma klass. Det visar hur lite man egentligen ser av varandra då man hämtar / lämnar i skolan… Också är det ju lite kul att av oss 15 som var där så var vi  5 (!) som kommer från Sverige. Tror ingen annan av de andra 2:a klasserna på skolan har så många svenska föräldrar.  3 av oss lever med norska menn, de andra 2 med svenska (båda har flyttat hit p.g.a. jobb) och det som var likt med våra barn är att de alla snackar norsk, men att de ibland växlar och talar svenska. Och innan kvällen var slut visste jag hur alla 15 hade träffat sina menn! bara en sån sak! 😉

Kvällens värdinna bor så fantastiskt vackert i en tjusig våning med egen entré till den underbara trädgården.

It´s a mama mingel.

Lyxigt härligt att kunna gå takt ut på gården mitt i byn… (de bor runt hörnet från oss).

Alla hade med sig så mycket gott!

Jag ser lite galen ut här men det var den enda bilden jag lyckades bli med på så får bjuda på det 😉  Min fina kjole kommer från Monsoon., det har blivit ett nytt favorit märke i min garderob! 

M.u.m.s. så gott det var!

Sen blev det dessert

Och jag var bara tvungen att knipsa en bild av deras vackra stue. 

Kvällen avslutades med långbord ute inan vi flyttade in och där blev vi sittande hur sent som helst..

Brukar ni också köra mamma-träffar i era barns klasser?  Jag har aldrig varit speciellt glad i sånna här sammankomster där man ska mötas bara p.g.a. av barnen, men efter den här trevliga kvällen så ser jag fram emot fler!

Nu har jag hunnit vara upp med varm lunch till hjärtat mitt i bloggandet och det är ju bra mysigt att få en kram mitt på dagen. Johanna har blivit ovanligt kramig sista tiden and I loooove it! (äntligen liksom!) Ska ta och jobba på här nu och senare i eftermiddag får vi besök av fina vänner. Det ser jag verkligen fram emot! 🙂

P.S kan föresten någon förklara poängen med att vara ute och högtryckspola gården i regnet?!?  är det inte bättre att vänta till det slutat regna? eller? I don´t get it… Och det låter ju som f-n… måste stänga balkongdörrarna…

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “EN FAB MAMA-TRÄFF.”

 1. Kristine says:

  Wow, så fine bilder og stemningen vises.

  Utrolig fin leilighet, som tatt ut av et interiørmagasin.

  Maten du hadde med, så delikat laget til. Tar med meg tipset.

  Håper på videoblogging flere ganger, så inspirerende å høre din stemme.

  Nydelig helg til dere 🙂

  Imponert over dine fine bilder og blogginnlegg.

  Kristine 🙂

  • Miljoner tack för din härliga & peppande feedback Kristine! 🙂 Du skriver alltid så fina kommentarer till mig, det sätter jag stor pris på! Och ja, de bor verkligen en i en fantastisk längenhet. Och vet du – jag spelade in en video från min terrasse igår men den blev inte lagrad , så – jag spelade in en ny, och den blev också bara en svart liten box så något har blivit fel med min mac 🙁 🙁 Måste gå med den till sjukhuset till uka…

   Önskar dig den bästa helgen fylld av solsken & glädje! Klem! 🙂

 2. Detta inlägget tycker jag var super inspirerande, så fint, önskar jag med hade varit bjuden!

 3. I am extremely impressed using this blog. It is straightforward to discover that you will be enthusiastic of your composing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *