En fabulous kväll!


Jag och min kära Lotta supermyste i baren efter showen och hade härligt girltalk och bara njöt det vackra stället & utsikten. (det är sjöutsikt).

Jag träffade så fantastiskt mycket trevligt branschfolk på visningen och det var så häligt att prata med dem alla så jag stor koste mig verkligen. Kvällen gav mig både energi & massor med inspiration och det var exakt vad jag behövde 🙂

   
Härliga Marthe som äger agenturen som arrangerade visningen, designern Malou Sander (Múus) och på bilden längst till höger Marthe, designern Brittinger och min kära vän Lotta.

 
Fredsgatan12 är ett fantastiskt vackert ställe och jag kan varmt rekommendera ett besök i deras bar på terrassen, it´s lovely!  På vägen dit gjorde jag en "klassiker": direkt jag kom in i taxin så tog jag av mig byxorna 😉 så sen fick jag gå runt med jeansen i väskan hela kvällen lång . Taxikillen sa att det inte är ofta tjejer klär av sig SÅ fort då han träffar dem. Ha, ha 🙂 (jag kom plötsligt på att jag inte skulle ha jeansen under klänningen..)

TACK underbara vännen min för en fantastisk kväll, du är FAB.!!

Nu ska en trött tjej gå och lägga sig så –

Natta ! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “En fabulous kväll!”

 1. Lisa says:

  Varför har du sett till att kommentarerna på Bloggtoppen är bortplockade? Det är ju som att säga att du tog åt dig av dem.

 2. Nelly says:

  haha, taxichauffören måste blivit riktigt glad. : )

  vilka fina bilder du tagit o vad snygg bröllopsklänningen odd molly gjort. : )

  ja, fredsg 12 är mkt mysigt o med fin utsikt.

  hoppas fredagen blir bra. kram

 3. Sanna says:

  Skönt och roligt med en lyckad kväll!

 4. Hihi ja men du förgyllde ju hans körning en aning då 🙂

  Verkar ha varit en trevlig kväll!

  Kram.

 5. Eva says:

  Såg mysigt ut, själv kom jag inte iväg till varken Köpenhamn eller Stockholms-mässorna i år för det körde ihop sig med personalen så jag fick jobba i min butik själv istället. Det var toppenkul det med, mässorna finns ju kvar o alla mina leverantörer kommer ju till Göteborg ändå. Vad blev du inspirerad av mest i Stockholm???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *