En fantastisk söndag.

Allmänt


Dagens idag blev fotad på kyrktrappan efter dopet : klänning Juicy Couture, sjal Faliero Sarti, skor Bruuns Bazaar, väska Accessorize och mitt kära Bvlgari halsband. Mitt hjärta har på sig den underbara klänning /kjole som hon fick av bästa vännen / Johannas gudfar Petter då hon fyllde år.

Den här söndagen är helt fantastisk ! Vi har varit i vackert barndop med lovely brunch efter och allt detta ska jag berätta mer om snart för nu ska klänningen åka av och Juicy byxorna åka på och här ska mysas ! 🙂

Hoppas att din söndag också är fantastisk !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “En fantastisk söndag.”

 1. Anna says:

  Mysigt med dop! Vad fina ni var!

 2. Ann says:

  Åh så fina ni är! Fina klänningar o söt mamma o dotter!

  Gårdagens kvällsoutfit var inte heller att leka med! Nu blev jag sugen på skinnbyxor.

  ha en skön myssöndag

 3. Sara says:

  Vad fina ni är! Ha en trevlig söndagskväll:)

 4. Linda says:

  Jättefina:) Du ser alltid så fräsch ut..:) Vad är hemligheten..:)? hihi..ha en fin kväll! Kram Linda

 5. catarina says:

  söta klänningar, både på dig och flickan!!

  läs gärna min blogg om mig och mitt liv med mina 10 syskon: http://www.imittenblandelva.blogg.se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *