En fantastiskt mysig kväll.

Allmänt


Johanna pussar vår underbara vän Heidi god natt.
 
Åååå vilken fantastiskt mysig kväll vi har haft ! 🙂

Underbart fina Gizmoängeln Heidi har varit på besök hos oss i kväll 🙂   Vi åt god middag, spaghetti & köttfärsås, och sen Johannas favorit dessert: vaniljglass med chokladsås och vi hade massor med girltalk.   Johanna är SÅ glad i Heidi att hon hoppade högt av glädje då hon ringde på dörren och sen har hon och Heidi myst massor hela kvällen och t.o.m. att borsta tänderna var kul eftersom Heidi tittade på 😉   Så nästa gång Heidi är här tror jag vi ska tvätta håret för då är nog det också festligt ! 🙂

     
Jag blir helt lycklig när jag ser hur glad Johanna är i Heidi och hon höll skratta på sig när Heidi busade med henne 🙂

Att Heidi kom på besök förgyllde verkligen vår kväll och vi hade så mycket att "catch up" eftersom det var alltför länge sedan sist .  Och det är så kul att prata "gamla minnen" med Heidi. I kväll fick jag tex veta vad jag hade på mig då jag intervjuade henne för jobbet i min butik (som hon självklart fick): den toppen som jag visade er häromdagen i rosa + off-white men i svart så nu måste jag göra en djupdykning i garderoben för den har jag helt glömt bort 😉

TACK sötaste Heidi för en underbar kväll, vackra rosor och fint kort. Du är helt unik och jag sätter enorm pris på att vi har dig i vårt liv.  Du är en glädjespridare och Johanna kommer leva länge på den här kvällen 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “En fantastiskt mysig kväll.”

 1. annika says:

  Va mysigt ni haft, såna som Heidi växer inte på trän!

  sov gott! kram:)

 2. anna says:

  du brukar alltid ha så fint på bordet hade du med kameran när ni åt vill gärna se =)

  bästa bloggen ever fab mama

 3. Heidi says:

  Søteste du! TAKK for i går. Herlig å se dere igjen. Gleder meg allerede til neste gang og mer quality-time med jentene! 🙂 Takk for deilig middag og is! Stor klem til dere begge.

 4. Heidi says:

  P.S. Hva gjelder antrekket du hadde den intervju-kvelden så var du jo bare utrolig vakker!

 5. Nelly says:

  heidi verkar vara en bra vän och gullig person. och kul att johanna gillar henne så mkt. : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *