Favorit jeans?

Allmänt

Jag knipsade en del pics hos Blender Agency som jag ska visa er senare (bl.a. denna från Juicy Couture) för nu ska jag skynda iväg och hämta J och sen ska vi hem till vänner på middag. Men! först en  fråga: vilket är ditt favorit jeans märke?  Jag ska ta in jeans till min butik och ni får gärna vara med att påverka vilket brand jag går för så hit me! 🙂

Kategori: Allmänt | 32 Comments

32 responses to “Favorit jeans?”

 1. Hanne says:

  Mine favoritter er 7 for all mankind og MiH-jeansene! Gleder meg veldig til butikken din åpner, det blir SÅ spennende å se alle godbitene du har tatt inn:)

 2. Kaja says:

  Replay og MiH, uten tvil! 🙂

 3. Anne says:

  Acne!!!

 4. MET Jeans är de “dyra” jeans märket jag faktiskt är MEST nöjd med.
  Har nog testat alla stora brands men MET har alltid snygga detaljer & tvättar.
  Har Nude, Acne, Replay mf, men mina MET känns som lyxigare jeans.

  Ett annat lite rimeligere BRAND är Circle of trust jeansen, som har sjukt bra kvalitet till pris.

  Lycka till

 5. Annika says:

  Tiger of swden & Acne är grymma! Sitter så himla bra men även 7 for all mankind.

  Ett par välsittande jeans är såå snyggt!

 6. Nolita är mina favvojeans! Sitter såå bra! Kram Johanna

 7. Cathrine says:

  MET, X-bidys X-FIT! B>EST BEST BEST!

 8. Bina says:

  Favisarna är från Ravishing Mad. Gillar att de är konstruerade m tanke för att undvika muffintop och att fickorna gör dem extra intressanta.

 9. Johanna says:

  Pepe jeans är mina favoriter.

 10. elin says:

  7 for all mankind!!!

 11. Ida says:

  7 for all mandkind og true religion

 12. Ewelina says:

  Hej fins du och tack för en super blogg! Ska bli så spännande och se hur du får det i din butik!:) jag har aldrig trivts så bra i ett par jeans som i g-star. Sedan har newhouse många fina jeans och en underbar poncho som känns gizmolina!:) ska bli så spännande att se din butik och ditt utbud sen!:) lycka till! Många kramar

 13. Malin H says:

  Hej, Jag gillar mest Filippa K och Acne om man vill ha stilrena klassiska jeans annars Nudie och G-Star om man vill ha lite mer attityd 🙂 Tack för den bra blogg, har följt dig i flera år men tror inte jag har skrivit här förut. Kommer du öppna webbshop också?

 14. Elle says:

  Paige Premium Denim!!!!! Supersvåra att hitta i Sverige och sitter sjuuuuukt snyggt!!! Har fått massor av komplimanger för mina Laurel Canyon Bootcurjeans!!! K Elle

 15. Maria Raad says:

  Hej A-S!
  Har du provat Please jeans? Tror att det är lite din stil kanske. Otroligt sköna å fina men svåra att få tag på. Kommer å hälsa på i din butik nästa gång jag besöker svigers.Lycka till med allt….krams m (psst har jag missat vinnaren av I dig Demin?)

 16. Christina says:

  Jeans är ett plagg som är så individuellt beroende på vad man passar i.
  Blir mer nyfiken på den snygga tunikan som finns under jackan som modellen har!
  Kram

 17. Erika says:

  Seven , Joe´s och AG (Adriano Goldschmied) är mina favoriter!

 18. Ingrid says:

  J Brand og Nudie!!! Sitter alltid smekkert på. 😉

 19. erica says:

  lee – sitter bra på mig som har päronformad kropp. men acne e ju för j-vla snygga!

 20. Ninna says:

  MeltinPot är min favorit.

 21. gizmolina says:

  T.A.C.K. för hjälpen!!! 🙂 Jag blir glad då jag ser att många skrivit det märke som jag antagligen kommer att gå för, det betyder att jag tänkt rätt 😉 Vilken märke det är? det får ni se då jag öppnar butiken…

  KRAMAR ! och TACK igen för feedback! 🙂

 22. Kristina says:

  Made In Heaven – uten tvil

 23. Linda says:

  Cheap Monday! snyggaste bakfickorna och bäst pris!

 24. Madde says:

  Jag tycker Replay har dom snyggaste jeansen 🙂

 25. Michaela says:

  italienska RaRe! Hade ett par mörkblåa med en guldbricka bak på ena fickan som var tighta och to die for men det är så få som säljer det märket… nu har dom förlorat sina glansdagar, blir ju så med sina darlings och jag kan inte finna något liknande någonstans! Så ta en kik 🙂

 26. Ella says:

  Hudson jeansen är helt underbara! Har bara funnit dem på Bliss i Oslo och letar vidare. De är superkvalitet, underbart sköna och “skulpterar” rumpan perfekt 🙂

 27. Nettisens says:

  Helt klart Replay och Nudie….

  Lycka till med allt =0)

  // Nettan

 28. Marie says:

  MET and Nudie are my absolute faves!

  Nudie for everyday wear and MET when you want some bling!

  Good luck with your new ventures!

  Mxx

 29. Margrethe says:

  MET, MET, MET in jeans, modell X-bidys, HELT FANTASTISK, og finnes i flere farger!!! Ellers er Citizens of Humanity utrolig komfortable og stilige jeans!

  Mvh Margrethe

 30. gizmolina says:

  TACK för att ni ger mig info om era favorit jeans!!! Loooove you all!! 🙂

 31. Mari says:

  J brand og hudson!!!

 32. Lise says:

  RaRe er mitt favo merke !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *