En favorit butik!

Allmänt

168397-996
Hjärtat sover gott & sött bakom filten och vid sidan av mig hänger det en jätte söt prinsessemobil från taket.

Efter god frukost med nygräddde våfflor reste JIG iväg på jobb och jag och sessan gick upp på rummet för att piffa till oss. Hon var sååå tröttis att hon somnade sittande i vagnen medan jag gjorde mig klar.

Mitt första stopp på dagens shoppingtur blev på en av mina absoluta favorit butiker: "Papeterie" som ligger inne i "Nordstan". Här säljer de UNDERBARA kort, fina presentpapper, presentpåsar, boxar, stämplar, album och andra mysiga saker! För mig är det här en riktig "godisbutik" och jag kan gå där inne i timmar….!

Men idag var jag mega effektiv så jag plockade ihop fina kort & presentpapper i farten också såg jag en jätte SÖT tavla till Johannas rum så jag tror jag måste dit och shoppa imorgon… 😉

Ni kan också besöka butiken, det gör ni här: http://www.papeterie.nu

P.S ska fota vad jag köpte och lägga ut om en stund.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “En favorit butik!”

 1. Prinsess Jessica says:

  Underbara Du,
  Nu blir jag riktigt avis på dig som får besöka den butiken 😉 Den är bara SUUPER mysig !!
  Hoppas du shoppade mycket fint ?!
  Puss & kramis 🙂

 2. Suzanne says:

  Åh den butiken shoppade jag loss MASSOR på när våran dotter opererade sitt hjärta nere i GBG. Den är underbar!!
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *